Onsdagen den 1 januari 2014

Oj, oj det blev en ganska tung kväll igår och innan jag går och lägger mig så passar jag på att uppdatera med alla free spins inför onsdagen den 1 januari 2014. Vi hoppas att ni fick ett gott nytt år och att ni mår ganska bra idag trots allt. Det är lite sömnigt med erbjudande än så länge men vi gör vårt bästa och ska försöka att bättra på under dagen och kvällen.

Unibet - 14 spins på Mega Fortune

Mega Fortune
Unibet har verkligen lyft sig den senaste tiden. Igår fick vi 13 gratissnurr och idag den 1:e januari 2014 så finns det 14 free spins på Mega Fortune att hämta. Dessa gratissnurr är tillgängliga i både datorn och mobilen, så håll till godo.

Mr Green - Mega Fortune (SMS, insättare)

En del spelare har fått ett SMS med information om 10 gratissnurr på Mega Fortune. Logga in och starta spelet via datorn eller telefon och det ska finnas 10 free spins som väntar. Det gäller tyvärr bara spelare som har gjort en insättning och som har fått SMSet.

Guts nyårssnurr

Det är sista dagen i Guts nyårskampanj och idag den 1:e januari 2014 så finns det 10 gratissnurr på Mega Fortune. Om ni har gjort en insättning sedan den 18 december 2013 hos Guts så får ni inte missa detta.

Bertils nyårsfest

Nyårsfest hos Bertil
Nyårsfesten hos Bertil fortsätter idag. Om du spelar för minst 5 kronor på spelautomaterna Wild Rockets och Starburst mellan 19:00 och 24:00 ikväll så är du med och tävlar om paket med gratissnurr. Varje snurr som du gör under den perioden ger dig en lott. Varje timme så kommer Bertil att lotta ut 10 gratissnurrpaket med 50 gratissnurr i varje paket på spelautomaterna Fruit Shop och Fruit Case. Om du vinner så kommer du att bli informerad via SMS och e-post. Du behöver logga ut och in igen för att aktivera dina snurr.

CasinoEuro - 1 euro gratis

Idag ska alla spelare som har gjort en insättning tidigare fått 1 euro gratis att spela för. Logga in och titta på ditt konto. Nya spelare får 150 % insättningsbonus upp till €150.

Maxino - 1 gratissnurr

Det är faktiskt onsdag och då får vi inte glömma att Maxino delar ut ett gratissnurr till alla spelare. Du kan använda detta på Starburst, Piggy Riches, Gonzo's Quest eller Scarface. De tre spelarna som vinner mest på sitt snurr får även ett kontantpris på 1000, 500 och 250 kronor. Som ni ser så är det ganska lite ute än så länge och det är kanske inte så konstigt eftersom de flesta kampanjerna avlutades igår. Nu stundar ett nytt år och vi hoppas kunna överträffa 2013. Vi tror även att vi spelare har möjlighet att sätta mer press på spelbolagen för att få ännu fler gratissnurr.

0 kommentarer

Ingen kommentar på inlägget, passa på att vara först!