Free Spins lördag 1 juni

1 juni, 2013

Vi hoppas att ni hade en bra fredag och hann med att utnyttja våra free spins. Idag är det lördagen den 1 juni och sommaren är här på riktigt. Vi kan även börja känna smaken av semester vilket gör allt lite lättare. För er som har lite tid över denna lördag så hittar ni dagens erbjudande här nedan.

Bertil – Jackpottfest

30 gratissnurr Bertil

Idag den 1 juni bjuder Bertil alla spelare som gör en insättning på 300 kronor på 30 free spins på Hall of Gods och Mega Fortune. Sätter du in 300 kronor och spelar för dessa idag så låser du automatiskt upp 30 freespins. Du kan behöva logga ut och logga in igen för att kunna se dina frisnurr.

Nya spelare som registrerar sig idag får en trevlig välkomstbonus. Öppnar du ett konto idag så bjuder Bertil dig på 10 gratissnurr på Gonzo’s Quest och Starburst som du kan spela både på datorn och i mobilen. Gör du även en insättning på 200 kronor så får du 100 % bonus och automatiskt 40 extrasnurr på samma spel.

Vera & John

Det händer ovanligt mycket på Vera & John. Man kör under hela juni en vinstgaranti vilket är ganska kul. Varje dag så ska en spelare vinna minst 50 000 kronor annars så går Vera & John in och betalar skillnaden. Om du vinner 7000 kronor och ingen annan vinner mer än det idag så kommer Vera & John att betala 43 000 kronor utöver din vinst. Även om chansen är ganska lite är det kul att veta. Nya spelare som registrerar sig får 10 free spins på spelet Gonzo’s Quest exklusivt här på Freespins.se.

Betsson

Lägger du ett oddsspel med två eller fler fotbollsmatcher idag så får du 10 gratissnurr på spelautomaten Crusaders of Fortune på måndag. Du behöver alltså spela på två matcher och få ett totalt odds på 1,50 eller högre. Du måste satsa 40 kronor eller mer på denna dubbel för att låsa upp erbjudandet. Vill du registrera ett nytt konto hos Betsson så kan du läsa mer om hur du maximerar din välkomstbonus här.

Vi passar även på att gratulera Sandro från England som vann jackpotten på Mega Fortune i måndags. Det var på spelbolaget BetVictor som vinsten föll ut. Vi hoppas ni får en bra fortsättning med denna lördag.

Föreående inlägg:

Nästa inlägg: