Free Spins tisdagen den 1 oktober 2013

Det börjar ta sig och vi är framme vid tisdagen den 1 oktober 2013. Hösten kopplar sitt grepp ordentligt nu och det är faktiskt ganska skönt och inte bara lönande att sitta inne och jaga free spins. Här hittar ni alla erbjudande som gäller idag den 1/10.

Redbet Casino - South Park

South Park hos Redbet
Redbet har även de lanserat South Park och de tycker att alla borde få en chans att prova spelet för riktiga pengar. Därför har man nu startat en no deposit freespinskampanj för alla nya spelare under hela oktober. Här på FreeSpins.se älskar vi orden no deposit så vi var så klart tvungna att skriva om detta. Nya spelare från Sverige, Norge och Finland får nu 20 freespins på South Park helt utan insättningskrav. Dina gratissnurr blir automatiskt tillagda direkt när du har registrerat dig. Du behöver bara öppna spelet och sätta igång och du kan vinna riktiga pengar utan att riska några egna.

Greentober hos Mr Green

Oktoberfesten fortsätter hos Mr Green och vi är framme vid dag 7. Om du gör en insättning på 100 kronor idag så får du 20 freespins i Jack Hammer eller Jack Hammer mobil imorgon. Sätter du in 200 kronor eller mer så kan du vinna 100 extrasnurr. Det är ett enkelt man bra erbjudande. Nya spelare får 10 gratissnurr i datorn och 30 snurr i mobilen så för er finns det lite extra att hämta.

Unibet – South Park

Det är sista dagen på Unibets South Park kampanj. Det är mycket enkelt och många av dessa kampanjer ser ganska lika ut. Om du spelar för 100 kronor på South Park i mobien hos Unibet idag så får du 10 gratissnurr imorgon innan klockan 14:00. Bonusen kan användas på ett flertal olika spel som du kan läsa mer om hos Unibet. Eventuella vinster måste omsättas 25 gånger innan det går att ta ut bonuspengarna.

Bertil – Sista dagen på kalaset

Det är sista dagen av födelsedagskalaset hos Bertil. Idag får alla som sätter in 200 kronor eller mer 20 snurr i Flowers. Du får även 50 % kalasbonus upp till 1500 kronor. Vi håller där för idag och hoppas att ni får en trevlig tisdag. Om ni hittar något vi missat så får ni gärna höra av er så att alla kan dra nytta av det.

0 kommentarer

Ingen kommentar på inlägget, passa på att vara först!