Free Spins lördagen den 10 augusti

Det är härligt med lördag och idag är det den 10 augusti 2013. Dagen börjar ganska dåligt men vi har hopp en bättring under dagen. Vi kan även informera om att det var en spelare från Holland som nyligen vann 32 miljoner på Mega Fortune.

Betsson – Win Win Weekend

Betsson Win Win Weekend
Precis som vanligt så kör Betsson en Win Win Weekend idag och imorgon. Spelar du på livebetting till ett odds på 2 eller högre och satsa 40 kronor så får du 10 free spins på Fisticuffs på måndag. Ett ganska tråkigt erbjudande men bra för er som gillar och kan sport.

Mr Green

Mellan den 9:e augusti och den 18:e augusti så kör Mr Green ett modelotteri. Tyvärr finns det inga free spins där men om du spelar Mr Greens spel idag så får du en lott och chans att vinna fina priser. Spela du 20 rundor på Starburst eller Starburst Touch så får du även en extra lott. Vinnarna kommer att annonseras på måndagen den 19:e augusti.

Vinnarum - 50 snurr i Flowers

Vinnarum 50 gratis
Vinnarum kör denna kampanj även idag och om du sätter in minst 500 kronor via datorn och spelar först minst 500 kronor idag den 10 augusti så får du 50 frisnurr på Flowers. Du kan använda dina freespins i datorn eller i mobilen så detta erbjudande passar bra på semestern. Det går maximalt att utnyttja en gång per person. Somarsnurr kampanjen är fortfarande i full gång och varar fram till den 25 augusti. Varje dag som du spelar för minst 50 kronor så får du 5 frisnurr (om du spelar under minst 3 dagar på en vecka). Vi hoppas kunna bättra detta under dagen och kvällen. Annars nästa vecka börjar det återgå till det normala och vi kan vänta oss fler och bättre erbjudande. Jag önskar er alla en skön dag och passa på att njut av det fina vädret.

0 kommentarer

Ingen kommentar på inlägget, passa på att vara först!