10 freespins på Tiki Wonders

Just nu kan du tjäna 10 free spins på jackpottsloten Tiki Wonders bara genom att spela för 200 kr på spelautomaterna Dragon Island eller Fishy Fortune hos Maria.com. Erbjudandet gäller mellan den 29 februari och den 1 mars. Har du ända tänkt spela några spelrundor hos Maria så har du nu alltså chansen att tjäna in 10 free spins på sloten Tiki Wonders där du med lite tur kan plocka hem en av de två progressiva jackpottar som slotsspelet erbjuder. Den stora jackpotten är uppe i över 600 000 kr och den lilla jackpotten är på 25 000 kr. Dina freespins kan du hämta den 2 mars från kl 15.00 och finns sedan tillgängliga till den 8 mars. Allt som man vinner under freespins räknas som bonuspengar och behöver omsättas 30 gånger innan utbetalning.

Vinn 600 000 kr på Tiki Wonders

Utnyttja dina 10 free spins på spelautomaten Tiki Wonders, du kan bli 600 000 kr rikare. Tiki Wonders är en populär spelautomat med 5 hjul, 30 vinstlinjer och med ett härligt tropiskt tema som för tanken till sommar och semester. Tiki Wonders som erbjuder 2 progressiva jackpottar lockar många spelare och just nu kan du vinna över 600 000 kr på banditens stora progressiva jackpott och 25 000 kr på den lilla jackpotten.

Stora vinstchanser på Dragon Island

Dragon Island är en spelautomat från NetEntertainment med 5 hjul och 15 vinstlinjer. Dragon Island har free spins funktion, wild-symboler, scatter-symboler och multiplikator men inget bonusspel. Dragon Island spelautomat har däremot en smart funktion som gör att du kan vinna från både hållen, från vänster till höger eller från höger till vänster. Den här funktionen fördubblar dina vinstchanser och du kan vinna upp till 400 000 mynt på Dragon Island.

Fishy Fortune spelautomat

Spelautomaten Fishy Fortune har 5 hjul, 10 vinstlinjer, freespins-läge, wild-symboler, scatter-symboler och en liten progressiv jackpott. Gulliga fiskar är temat i den här söta banditen där du har chansen att vinna en jackpott på upp till 10 000 mynt.

0 kommentarer

Ingen kommentar på inlägget, passa på att vara först!