Fars dag free spins den 10 november 2013

Det är söndagen den 10 november 2013 och det är även Fars dag. Vi hoppas att ni skänker eran far en extra tanke idag och visar er uppskattning. Vi har även lite Fars dag free spins att bjuda på som kan komma väl till pass.

MamaMia – Happy Hour Fars dag

MamaMia Fars dag
MamaMia har beslutat sig att aktivera en Fars dag Happy hours hela helgen. Idag kan du samla in totalt 100 free spins genom att maximera detta erbjudande. Här nedan ser du vad som gäller.
  • Sätt in exakt 222 kr mellan 14:00 och 15:00 för att få 50 gratissnurr i Lucky Anglers direkt.
  • Sätt in exakt 222 kr mellan 22:00 och 23:00 för att få 50 gratissnurr i Disco Spins direkt.
Så enkelt är det att utnyttja MamaMias Fars Dag snurr. Det gäller att passa tiderna så att man inte gör en insättning under fel timma.

Leo Vegas - Superhelg

Det är sista chansen idag att utnyttja dina 5 free spins på Reel Rush hos Leo Vegas om du inte redan har gjort det. Alla spelare som någon gång har gjort en insättning hos Leo Vegas har fått 5 free spins denna helg och de brinner inne om du inte utnyttjar dessa innan midnatt. Du kan även göra en insättning idag för att få 15 extrasnurr imorgon på samma spel. Nya kunder som registrerar sig får 20 frisnurr helt gratis och 180 till vid insättning.

Pappahelg hos Vinnarum

Vinnarums Pappahelg avslutas idag och det är sista chansen att utnyttja den. Gör du en insättning på minst 300 kronor idag så får du 30 gratissnurr i Lucky Angler. Gör du sedan ytterligare en insättning på 500 kronor så får du 50 extrasnurr i Starburst. Du behöver bara logga ut och sen in igen för att få dina free spins. Erbjudandet gäller max en gång per person så har du redan utnyttjat detta i helgen så gäller det inte idag.

Vera & John – Twin Spin

Det börjar bli lite tjatigt med denna kampanjen men det är lite extra spännande eftersom det är ett helt unik spel med en unik funktion. I Twin Spin så kommer två och upp till alla fem hjul att klonas. Varje gång man snurrar så finns det en möjlighet att detta händer. Det ger en extra dimension till spelautomaten och vi tror den kommer att bli väldigt populär. Vera & John erbjuder nu alla spelare som gör en insättning på 200 kronor eller mer att få 10 free spins om dagen. Du kan alltså göra detta en gång om dagen fram till den 20 november för att få maximalt 100 free spins på Twin Spin vid lanseringen den 21 november. Fars dag har bara börjat och vi hoppas att det kommer in fler Fars dag erbjudande under dagen.

0 kommentarer

Ingen kommentar på inlägget, passa på att vara först!