Free Spins torsdagen den 10 oktober 2013

Vi har nått fram till torsdagen den 10 oktober 2013 och vår rapportering fortsätter. Igår fick vi in några sena erbjudande som vi hoppas ni hann med att utnyttja. Idag har vi några bra erbjudande med free spins direkt från start.

Paf – Nya spel (alla)

Thief Paf
Som vi rapporterade om igår så har Paf nyligen lanserat tre nya spel i sitt casino. I samband med detta så bjuder man på free spins på dessa utvalda spel. Vi får 5 free spins om dagen och idag är det 5 snurr på spelet Thief. Du behöver bara logga in och starta Thief för att få dina gratissnurr. Imorgon är det sista dagen av denna kampanj och då lovar Paf något lite extra utöver 5 gratissnurr.

MamaMias Superhjältar (kräver insättning)

MamaMias Superhjältar
Det är andra gången som MamaMia har denna kampanj och den är ganska trevlig om man funderar på att göra en mindre insättning. Den består av tre nivåer som du kan läsa mer om här nedan. ’
  • Sätt in 111 kronor och få 20 gratissnurr i Starburst.
  • Sätt in 333 kronor och få 50 gratissnurr i Jack and the Beanstalk.
  • Maxa bonusen och sätt in 777 kronor för att få 100 gratissnurr i Blood Suckers.
Du loggar alltså bara in och gör en insättning på det exakta beloppet för att få gratissnurr som motsvarar den superhjälte som du valt. Du kan utnyttja alla tre om du vill. Detta är en ganska bra kampanj för alla som vill göra en insättning. Istället för att bara sätta in pengar så får man free spins på köpet här vilket ökar på möjligheten att vinna pengar.

Mr Green (insättare)

Vi har fått 5 gratissnurr på Hall of Gods hos Mr Green och vi har fått flera rapporter från andra som fått samma erbjudande. Vi är inte helt säkra hur länge eller om detta är aktivt för alla men det kan vara värt att prova starta Hall of Gods hos Mr Green idag. För er som ännu inte har ett konto hos Mr Green så får svenska spelare numera hela 40 gratissnurr utan insättningskrav. Du får dessa i spelautomaten Starburst och Starburst Touch. Du kan alltså välja själv om du vill använda dessa i datorn eller i mobilen. Det finns även en vanlig insättningsbonus på 100 % upp till 1000 kronor. Det avslutar torsdagen än så länge och som vanligt så uppdaterar vi sidan fram till midnatt så fort det dyker upp något nytt.

0 kommentarer

Ingen kommentar på inlägget, passa på att vara först!