Lördagen den 11 januari 2014

Igår fick vi in ett ganska sent erbjudande från Thrills som bara varade fram till 17:00. Vi hoppas att så många som möjligt av er hann med att utnyttja det. Nu är det istället en ny dag och lördagen den 11 januari 2014. Vi tar nya tak och hoppas att vi hittar många intressanta erbjudande .

Vinnarum - 11 - 12 januari

50 - 75 bonus hos VinnarumVinnarum startade helgens kampanj igår och den kallas för 50 % - 75 %. Du får 50 % reload bonus upp till 1000 kronor plus 20 free spins på Starburst eller Twin Spin om du sätter in 500 kronor eller mer. Därefter kan du få 75 % reload bonus upp till 1500 kronor och 40 free spins om sätter in 500 kronor eller mer. Alla nya spelare får först 100 gratissnurr på Starburst och 100 % upp till 2000 kronor i välkomstbonus.

Sverigeautomaten - Välkomstbonus

SverigeAutomaten 20 spinnSverigeautomaten som funnits ganska länge och som alltid har haft en ganska medioker välkomstbonus har nu äntligen ändrat sig och blivit lite mer generösa. Nya svenska spelare får numera 20 gratisspinn utöver välkomstbonusen. Gör så här för att hämta den nya välkomstbonusen.
  • Registrera dig på SverigeAutomaten här.
  • Gör en insättning på upp till €125 för att få 200 % extra i bonus.
  • Du får även 20 free spins på Starburst som sätts in på ditt konto på måndag.
  • Det finns även bonusar på din andra och tredje insättning.
Detta erbjudande är begränsat till en person och hushåll. Vi har upptäckt att många av er som bor tillsammans och spelar så får bara en av er bonusen. Det är flera spelbolag som har denna regel och vi tycker det är ganska tråkigt. Vi hoppas att detta förändras i framtiden så att båda parterna som bor tillsammans ska kunna utnyttja bonusar. Skicka ett mail till spelbolaget och säg vad ni tycker om det, tillsammans kan vi påverka.

Maria Casino - 50 kronor när du testar nya spel

Giants GoldIgår var det en glad spelare som vann 440 000 kronor hos Maria på Mega Fortune i mobilen. Det har inget att göra med dagens erbjudande men väldigt kul. Idag kan man spelar för 250 kronor på något av de nya spelen Oil Mania, Giants Gold, Jackpot Block Party, Hot Hot Volcano eller The Great Western Pokermotive och få 50 kronor gratis insatt på kontot. Denna kampanj gäller hela helgen.

Bertils Kickstart

Bertil fortsätter med sin kickstart kampanj och som vanligt så kan man sätta in och spelar för 100 kronor för att få 20 gratissnurr på Fruit Shop och Flowers. Det finns även gratis bingo tre gånger om dagen där du kan vinna riktiga pengar utan att riskera några egna. Det ser ut att bli en ganska lugn lördag än så länge men det kan snabbt förändras. Vi håller ställningarna och uppskattar all hjälp vi kan få av er för att aldrig missa ett bra erbjudande.

0 kommentarer

Ingen kommentar på inlägget, passa på att vara först!