13 december

Det är torsdagen den 13 december och vi är glada att det inte är fredag idag. Det är Lucia idag och det borde avspegla sig något i dagens free spins men vi får se hur det blir. Här har ni våra erbjudande som uppdateras löpande under dagen. Dragon Island Mr Green

Mr Green Julkalender

Man bara måste älska Mr Greens julkalender i år och idag är lika bra som vanligt. Du får 5 free spins på spelautomaten Dragon Island. Erbjudandet gäller mellan 14:00 och 24:00 vilket är bra för oss som jobbar och inte hinner utnyttja freespins tidigare.

Nordicbet Julkalender

Det är sista dagen idag för att få 1 gratissnurr på spelautomaten Elements hos Nordicbet. Logga in och starta spelet Elements – the Awakening så ligger det 1 freespin och väntar på dig. De 10 spelare som vinner mest idag på sitt freespin får även 500 kronor var förutom vinsten.

Unibet Julkalender

Den något annorlunda julkalendern hos Unibet heter Ha d gott-kalendern i sann Glen Hysen anda. Idag firar Unibet Lucis med free spins på den nya coola spelautomaten Elements. Spela på Elements för en summa enligt nedan och få upp till 150 free spins idag.
  • Spela för €25 på Elements den 13 december och få 10 gratisrundor imorgon.
  • Spela för €100 på Elements den 13 december och du får 50 gratisrundor imorgon.
  • Spela för €300 på Elements den 13 december och du får hela 150 free spins imorgon.

Betsson Julkalender

Om du spelar det nya populära spelet Rapunzel hos Betsson så får du en gratis 3-Wow skraplott. Desto mer du spelar på Rapunzel idag desto fler lotter får du. Glöm inte att nya spelare som registrerar sig här får 20 free spins på Mega Fortune hos Betsson. Jackpotten är uppe i 103 miljoner kronor på Mega Fortune just nu. Logga in på Betsson Casino och ta del av dagens erbjudande. Det var dagens free spins och vi hoppas att ni alla får en underbar Lucia och en trevlig dag. Imorgon är vi tillbaka med helgen freespins och lite annat gott.

0 kommentarer

Ingen kommentar på inlägget, passa på att vara först!