Måndagen den 13 januari 2014

Då var det dags för ännu en ny vecka och det är vecka 3. Idag är det måndagen den 13 januari 2014 och vi börjar på ny kula. Igår avslutades nämligen många free spins kampanjer och idag börjar de nya trilla in. Ni får ha lite tålamod då de flesta kampanjerna brukar lanseras runt lunch.

PlayHippo - Måndagssnurr

Space WarsDet är som vanligt måndagssnurr hos PlayHippo och idag den 13:e januari så får alla som gjorde en insättning förra veckan 10 free spins på spelet Space Wars. Det är bara att logga in och starta spelet någon gång under dagen för att få dina gratissnurr. Det finns även en insättningsbonus på 25 % upp till 5000 kronor om du använder bonuskoden "FREESPIN" vid din nästa insättning. Om du gör en insättning idag så aktiverar du även nästa måndagssnurr. En del spelare har även fått 10 snurr på Reel Rush hos PlayHippo idag så det kan vara värt att titta där. Nya spelare får 10 gratissnurr på Boom Brother utan krav på insättning. Du får dessa inom 10 minuter efter registrering.

Casumo - Reload måndag

Bonjour CasumoKlockan 12:00 idag så startar Casumo sin reload måndag. Kampanjen gäller för alla befintliga spelare som tidigare har gjort minst en insättning. Idag får alla 30 % extra på nästa insättning upp till €30. Även nya kunder har något att hämta hos Casumo eftersom man själv får välja sin bonus och kan få upp till 10 gratissnurr utan insättningskrav beroende på vilken bonus som du väljer. Gör så här för att använda dagens kampanj eller registrera dig.
  • Logga in eller registrera dig hos Casumo.
  • Klicka på värdesaken som ska finnas på ditt konto efter 12:00.
  • Gör en insättning och få 30 % bonus upp till €30.
  • Sätt igång att spela.

Betsson - Måndagssnurren

Betsson MåndagssnurrenPå måndagar så är det lite extra trevligt hos Betsson eftersom man kör kampanjen "Måndagsssnurren". Om du gör en insättning på 200 kronor eller mer idag så får du 20 gratisspinn på världsrekordspelet Mega Fortune klockan 18:00 imorgon. Det är alltid lite extra kul att få frisnurr på Mega Fortune.

Sverigeautomaten - Bonus för nya spelare

Vi vet att många av er redan har konto hos Sverigeautomaten men om någon har missat det så får man nu äntligen free spins i samband med sin första insättning. Tidigare så har man bara fått en välkomstbonus men man har nu ändrat sig och blivit lite mer generösa. Som ny spelare får du nu 200 % bonus upp till €125 och 20 bonusspin på Starburst. Vi säger inte att det är ett makalöst bra erbjudande men det är betydligt bättre än tidigare. Sen finns det även en andra och en tredje insättningsbonus för er som redan har utnyttjat den första. Vi vill även påminna er om att den 23 januari 2014 så lanserar Net Entertainment årets första spel (Big Bang). Då kommer det att finns mängder av erbjudande så missa inte den dagen om ni gillar gratissnurr. Hoppas ni får en bra dag och att ni vinner något.

0 kommentarer

Ingen kommentar på inlägget, passa på att vara först!