Torsdagen den 13 mars och Monica startar restaurang

Vi har en ny dag framför oss och det är torsdagen den 13 mars 2014. Vi ska kanske vara glada för att det inte är fredag idag med tanke på datumet. Idag har vi fått in ett nytt exklusivt erbjudande som kan vara intressant om ni inte redan har ett konto där.

Leo Vegas firar storvinnare

Jack and the BeanstalkEn svensk spelare blev precis 768 000 kronor rikare hos Leo Vegas på klassikern Jack and the Beanstalk. Det firar Leo Vegas genom att ge alla insättande spelare 5 free spins på Jack and the Beanstalk (eller 5 snurr i Magic Portals i mobilen) och 25 extrasnurr imorgon klockan 15:00 om du gör en insättning innan midnatt.

Monicas restaurang har öppnat hos MamaMia

Monicas restaurangDet är dags för lite omväxling hos MamaMia och nu har man startat en kampanj som man kallar för "Monicas Restaurang". Alla erbjudande gäller en gång idag den 13 mars fram till midnatt.
  • Logga in hos MamaMia och sedan kan ni ta del av menyn nedan.
  • Förrätt - Sätt in exakt 111 kr för att få 20 gratissnurr i Piggy Riches.
  • Varmrätt - Sätt in exakt 333 kr och du får 50 frisnurr i Fruit Shop.
  • Efterrätt - Sätt in exakt 777 kr och du får 777 kr i casino bonus.
  • Dryckespaketet - Sätt in 1222 kronor och du får 20 monsterspins i Victorious.
Det är en annorlunda kampanj men fungerar precis som tidigare. När du har gjort din insättning så får du dina gratissnurr direkt och om de inte skulle göra det så prova att logga ut och sedan in igen.

Thrills - reload bonus

Jack HammerThrills körde denna kampanj igår och det är precis samma som även gäller idag. Du kan få upp till 50 free spins genom att göra en insättning.
  • Sätt in 250 kronor idag och du får 20 gratisrundor på Jack Hammer imorgon.
  • Sätt in 500 kronor idag och du får 50 gratisrundor på Jack Hammer imorgon.
Dessa snurr betalas ut imorgon klockan 11:00. Nya spelare får som vanligt 10 frisnurr på Starburst utan insättningskrav och 50 till vid insättning samt en välkomstbonus på totalt 3000 kronor.

Paf Twin Spin turnering

Paf Twin Spin turnering Det är dag två i Pafs Twin Spin turnering. Varje dag så kommer man att ge bort 1000 euro i vinster. Alla spelare som kvalificerar till turneringen kommer att få 5 free spins gratis på Twin Spin den 17 mars. För att vara med i turneringen så behöver du spela minst 20 rundor på Twin Spin och satsa minst 0.25 euro per snurr.

Cabaret Club

Cabaret Club Avalon IIVi har fått in en exklusiv bonus för er som inte har ett konto på Cabaret Club sedan tidigare. Det ägs av The Palace Group som även äger Betway med flera och har fungerat bra att sätta in och ta ut pengar hos. Nya spelare som registrerar sig här får 15 free spins på Avalon II utan insättningskrav och en välkomstbonus på 6000 kronor. Det finns ett omsättningskrav på 30x för dina gratissnurr och du kan maximalt få med dig 100 kronor på dina gratissnurr. Tänk på detta när ni ska använda detta erbjudande. Ni kan välja omedelbart spel istället och registrera er där för att spela direkt i webbläsaren. Sedan dyker inte era free spins upp direkt utan det kan ta någon minut. Om du inte får det direkt så loggar du ut och sedan in igen och startar Avalon II. Det skall dyka upp en bild som ni ser här till höger när erbjudandet är aktiverat.

Vera & John (e-post)

Vera & John skickade ut e-post idag till en del spelare. Det är en insättningskampanj där erbjudandet varierar. Det ser ut ungefär så här att om du sätter in 150 kronor så får du 5 gratissnurr. Sätter du in 100 kronor så blir det 10 stycken och 400 kronor ger dig 30 stycken. Erbjudandet varierar som sagt så läs din e-post idag för att veta exakt vad som gäller. Nya spelare får 10 snurr på Gonzo's Quest.

Guts - Wonky Wabbits

Om du vill avsluta veckan med free spins hos Guts så kan du göra en insättning idag och omsätta 200 kronor eller mer innan 23:59. Du kommer då att få 10 gratissnurr på Wonky Wabbits imorgon fredag klockan 11:00.

Mr Green

Tyvärr kommer Mr Greens förbättrade välkomstbonus snart att försvinna och det kan därför vara smart att registrera sig nu om man funderar på det. Man får fortfarande 10 free spins på Starburst utan insättningskrav och sedan kan man sätta in 100 kronor för att få 500 kronor att spela för och 300 extra frisnurr. Det är ett av våra bästa erbjudande för nya spelare och kommer att gälla fram till den 20:e mars då det tyvärr är slut. Det var torsdagens erbjudande och imorgon tar vi tag i helgens kampanjer med extra många free spins.

0 kommentarer

Ingen kommentar på inlägget, passa på att vara först!