Free Spins 13 oktober

13 oktober, 2012

Det är lördagen den 13 oktober och avkoppling råder. Igår lanserade Betsafe det nya spelet Rapunzel’s Tower och detta erbjudande förlängs och gäller även idag. Det är inga freespins men istället gratispengar.

Betsafe
Om någon missade detta erbjudande igår så har ni chansen idag. Alla svenskar får 20 kr att prova detta nya sagolika spel för. Följ stegen nedan för att få dina 20 kr på Rapunzel.

  • Logga in eller registrera dig på Betsafe Casino Red.
  • Leta upp tillgängliga bonusar och fyll i bonuskoden ”MONEY” samt klicka på ”Hämta bonus”.
  • Du får 20 kronor gratis som är bundna till spelautomaten Rapunzel’s Tower.

Ni som redan har utnyttjat detta erbjudande kan passa på att göra en insättning och få en reload bonus idag. Man får 50 % upp till 250 kr bara idag. Dessa erbjudande gäller fram till 23:59 ikväll så vänta inte för länge.

Unibet
Vi nämnde igår att Unibet skulle ge bort 3 free spin per mål som Sverige gjorde mot Färöarna i VM-kvalet. Det blev lite mindre än vad vi trodde men trots allt 2 mål och 6 freespins på Starburst i fickan för oss. Logga in på Unibet idag den 13 oktober och hämta dina freespins mellan 12:00 och 23:59.

Betsson
Ni kan se i vår sidebar hur mycket våra två största jackpots är uppe i. När jag skriver detta så har vi 53 miljoner i jackpot på Mega Fortune. Betsson kör en kampanj under hela oktober där alla nya spelare som registrerar sig får 20 free spins på Mega Fortune. Det passa alltså väldigt bra att registrera sig på Betsson och få 20 gratischanser på denna jackpot. Förra året var det faktiskt en norsk spelare som vann jackpotten på 109 miljoner just genom att utnyttja freespins, så allt kan hända.

Betsson freespins

Vi sätter punkt för lördagen här och glöm inte att koppla av med familj och vänner. Imorgon är vi tillbaka med nya tag och nya erbjudande. Glöm inte att följa oss på Facebook och Twitter för att inte missa några freespins.

Föreående inlägg:

Nästa inlägg: