Gratissnurr onsdagen den 14 augusti 2013

Det är onsdag den 14 augusti 2013 och nästa vecka är allt i full gång igen. Redan denna vecka har det börjat dyka upp lite fler free spins. Luta er tillbaka för här har ni dagens erbjudande.

Casumo äggmaskin

Casumo äggmaskin
Vi gick ut med detta erbjudande igår men det gäller även idag för er som missade det. Häng med på äggjakt hos Casumo för alla spelare som någon gång har gjort en insättning har fått 10 gratissnurr på EggOMatic. Gör så här för att hämta dina free spins om du inte redan utnyttjat erbjudandet.
  • Logga in på Casumo (nya spelare får en välkomstbonus).
  • Klicka på ditt användarnamn.
  • Titta under värdesaker där det ska finnas en symbol som ger dig 10 gratissnurr på EggOMatic.
  • Klicka på symbolen så tas du direkt till spelet och kan sätta igång.
Tänk på att du måste ha gjort en insättning någon gång tidigare för få detta erbjudande. Om du inte hittar värdesaken på ditt konto så kan det vara anledningen. Värdesaken självförstörs ikväll klockan 23:59 så vänta inte för länge med detta erbjudande.

MamaMia Bingo

MamaMia happy hour
Det är Happy Hour hos MamaMia och genom att göra en insättning under den timmen så kan du få free spins. Här nedan ser du vad som gäller.
  • Logga in på MamaMia Bingo.
  • 17:00 – 18:00 – Sätt in minst 200 kr och få 50 gratissnurr i Jack and the Beanstalk.
  • 20:00 – 21:00 – Sätt in minst 200 kr och få 50 gratissnurr i Gonzo’s Quest.
Du kan alltså få 100 gratissnurr idag om du maximerar detta erbjudande. Du behöver logga ut och sedan in igen för att se dina gratissnurr.

Betsson Spin Onsdag

Det är Spin Onsdag hos Betsson idag den 14/8 och om du spelar 50 rundor på spelautomaten Blood Suckers idag så får du 25 free spins på Thief imorgon. Ett mycket enkelt men bra erbjudande. Betsson har även en ny välkomstbonus i mobilcasinot. Registrerar du dig och gör en första insättning på 200 – 499 kronor så får du 20 extra spinn på Starburst. Sätter du in 500 – 999 kronor så får du 50 spinn och 1000 kronor eller mer ger dig 100 spinn. Registrerar du dig i mobilen så får du dessutom 20 free spins helt gratis. Vi avrunda dagens erbjudande där och hoppas ni får en trevlig onsdag. Det börjar ljusna nu med betydligt fler och bättre erbjudande.

0 kommentarer

Ingen kommentar på inlägget, passa på att vara först!