14 december

Fredagen den 14 december är äntligen här och vi hoppas att ni hade en bra Lucia igår. Nu riktar blickarna mot julkalendrarna men även mot ett fint erbjudande från Vinnarum i helgen.

Betsson Casino

Elements BetssonAningen sent men bättre sent än aldrig så presenterar Betsson det nya spelet Elements. I samband med detta så kan vi gotta oss åt 5 free spins. Prova detta roliga spel idag och Betsson bjussar på 5 gratisrundor. Det finns inga krav utan det är bara att köra så det ryker.

Vinnarum

Mellan den 14 – 16 december 2012 kan du få 50 free spins. Det krävs att man sätter in och spelar för minst 500 kronor under denna perioden för att få sina 50 free spins. Du kan göra flera olika insättningar eftersom det är den totala summan som avgör. Du får sedan 50 free spins på Starburst den 17 december senast klockan 17:00.

Mr Green Julkalender

Som vanligt har Mr Green ett bra erbjudande i julkalender. Idag den 14 december finns det 5 gratisrundor på Fruit Case att hämta. Erbjudandet gäller mellan 14:00 och 24:00. Nya kunder som registrerar sig här får även 10 free spins helt gratis på Starburst så det kan vara värt att dra nytta av välkomstbonusen.

Leo Vegas

Vi vill även passa på att påminna om att Leo Vegas har tillfälligt höjt sin välkomstbonus för nya kunder. Du får nu hela 20 free spins på Starburst direkt vid registrering som kan utnyttjas på datorn eller i mobilen. Missa inte detta erbjudande om du inte redan har konto hos Leo Vegas. Läs mer om free spins hos Leo Vegas här. Det var fredagens free spins och vi återkommer imorgon för nya friska tag. Vi hoppas att ni uppskattar vårt jobb och att ni vinner på gratissnurren idag. Om ni har önskemål på vad vi kan göra bättre eller saker ni vill se annorlunda så får ni gärna höra av er. Den är ni besökare som bestämmer så vi lyssnar på er.

0 kommentarer

Ingen kommentar på inlägget, passa på att vara först!