Tisdagen den 14 januari 2014

Vi hoppas att ni överlevde måndagen. Idag är det tisdagen den 14 januari 2014 och tiden springer iväg. Vi börjar närma oss de Olympiska Spelen nu och även om det är sport så kan vi garantera många roliga casinokampanjer i samband med det. I väntan på OS så får vi nöja oss med vanliga gratissnurr.

MamaMia - 20 + 80 den 14 januari

MamaMia 20 + 80 MamaMia har startat ännu en 20 + 80 kampanj idag den 14 januari. Alla svenska spelare får möjlighet att göra en insättning och få upp till 100 free spins. Följ instruktionerna nedan för aktivera dagens erbjudande.
  • Logga in eller registrera dig hos MamaMia.
  • Sätt in exakt 111 kr under dagen för att få 20 frisnurr på Jack Hammer.
  • Sätt in exakt 333 kr för att få 80 gratissnurr på Starburst.
Erbjudandet är aktivt fram till midnatt och du får dina gratissnurr direkt när du gjort insättning. Det krävs in och utloggning för att aktivera dina gratissnurr.

Mr Green - Vinn en drömresa

Mr Greens drömresaI brist på free spins så tänkte vi tipsa om en annan kampanj hos Mr Green just nu som heter vinn en drömresa. Det går ut på att alla spelare som gör en insättning på 500 kronor eller mer får en gratis lott. Först fyller du i din e-postadress och trycker sedan på tävla. Sedan är det bara att sätta in 500 kronor för att vara med i tävlingen på drömresan. Det kan vara bra för er som funderar på att göra en insättning, så att ni inte missar tävlingen. Nya spelare som registrerar sig hos Mr Green får 10 gratissnurr utan insättningskrav och 90 till vid första insättningen.

Casumo - Reloadbonus

Detta erbjudande dök upp igår men om du inte utnyttjade det då så finns det även möjlighet idag. Om du tittar under värdesaker så ska det finnas en värdesak där som ger dig 30 % på din nästa insättning upp till €30. Denna värdesak självförstörs klockan 23:59 ikväll. Nya spelare får själva välja sin bonus och kan få 10 free spins utan insättningskrav. Vi kan även rekommendera att spela Mega Fortune i mobilen hos Betsson. Idag får man 10 % cashback vilket betyder att Betsson betalar tillbaka 10 % av alla förluster på Mega Fortune Touch (läs på regler och villkor). Sen har även Thrills en kampanj idag där alla spelare som fick e-post idag med information om 50 % extra på nästa insättning upp till 500 kr med bonuskoden Bonus500. Tänk på att detta erbjudande bara fungerar om du fått e-posten. Fråga supporten innan om du är osäker. Det finns även en tävling med där den första spelaren som får 5x wild symboler på Avalon under januari vinner en lyxresa värd €5000. Det var dagens godsaker. Har vi missat något så får ni gärna höra av er som vanligt. Imorgon är det lillördag och det brukar resultera i lite extra bra erbjudande.

0 kommentarer

Ingen kommentar på inlägget, passa på att vara först!