Gratiserbjudande den 15 december 2012

Det är lördagen den 15 december och Sverige är verkligen kallt just nu men det är så det skall vara runt jul. Hoppas ni har fått granen på plats och är laddade för nu drar vi igång dagens freespins.
Egyptian Heroes 15 december

Mr Green

Idag är det lucka 15 som ska öppnad och vad kan tänkas dölja sig där? Där ligger 5 free spins på spelautomaten Egyptian Heroes. Erbjudandet gäller mellan 14:00 och 24:00 idag den 15 december. Öppna dagens lucka hos Mr Green och få 5 freespins på Egyptian Heroes. Nya spelare får 10 free spins på Starburst hos Mr Green och en insättningsbonus på 100 % upp till 1000 kronor. Du får även 30 free spins på Gonzo’s Quest om du registrerar dig via mobilen.

Nordicbet

Idag får du 1 freespin på Fruit Shop i Nordicbets Casinojulkalender. Kanske inte den bästa bonusen vi sett men gratis är gott och 1 freespin kan bli mycket pengar så det är dumt att missa. Den som vinner mest på sitt freespin får även 2000 kronor så det är en liten tävlig som du automatiskt deltar i. Du kan hämta 1 freespin i Nordicbet Julkalender idag.

Vinnarum

Under hela helgen så har Vinnarum sin lite annorlunda bonus. Om du sätter in och spelar för minst 500 kronor mellan 14 – 16 december så får du 50 free spins på Starburst på måndag senast 17:00. Man kan likna detta vid en ganska bra reload bonus som ger bra värde. Nya spelare som registrerar sig på Vinnarum får som vanligt 10 free spins på Scarface på datorn och 10 free spins på Gonzo’s Quest om du registrerar dig med mobilen via länken ovan. Insättningsbonusen ligger på 100 % upp till 2000 kronor. Det var lördagens free spins från ett kallt Sverige. Nu börjar snart nedräkningen till julafton och vi lovar att vi även kommer att presentera freespins på självaste julafton så håll er framme även då.

0 kommentarer

Ingen kommentar på inlägget, passa på att vara först!