Free Spins 15 februari

Leo Vegas kärlekståget Fredag igen och det är den 15 februari. Alla hjärtans dag är också över men kärleken från spelbolagen fortsätter veckan ut. Nu har vi även fått in ett ”anti Alla hjärtans dag” erbjudande som kan vara bra för er som hatar den dagen. Spänn fast er så kör vi.

Leo Vegas – Kärlekståget

Leo Vegas kom med en ganska sen kampanj igår som gäller fram till söndag. Varje dag fredag till söndag som du gör en insättning och njuter av trevliga spel hos Leo Vegas så får du 20 free spins på Flowers. Om du missar en dag så åker tåget vidare men du har fortfarande chansen dagen efter. Du som håller dig framme kan få ihop 60 free spins genom att göra en insättning om dagen hela helgen. Storvinster i helgen För er som jagar en storvinst så har vi här de största jackpotsen här som du kan vinna hos Leo Vegas.
  • Hall of Gods – 32 miljoner kronor.
  • Mega Fortune – 26 miljoner kronor.
  • Jack Hammer 2 – 5 miljoner kronor.
  • Arabian Nights – 4 miljoner kronor.

Vinnarum – Anti Alla hjärtans dag

För er som inte gillar kärlek och Alla hjärtans dag så kör Vinnarum just nu en kampanj med hårda tag istället. Nya spelare som registrerar sig innan den 17 februari får totalt 30 free spins på tre olika spel (Zombies, Scarface och Gonzo’s Quest Touch). Denna välkomstbonus är tre gånger så bra som vanligt då man bara får 10 free spins i vanliga fall. Du får även en insättningsbonus på 100 % upp till 2000 kronor. Vinnarum hårda tag

Kärlek hos Casumo

Även Casumo körde en Alla hjärtans dag kampanj där alla spelare som gjort en insättning fick en värdesak som gav 10 free spins på Flowers. Har du inte redan utnyttjat denna värdesak så är det dags nu eftersom den självförstörs på söndag. Värdesak med 10 free spins på Flowers hos Casumo. Det var väl en bra start på helgen och vi hoppas att ni hinner med att koppla av lite från jobb och annat. Lägg lite tid på att umgås med familj och vänner denna helg.

0 kommentarer

Ingen kommentar på inlägget, passa på att vara först!