Free Spins lördag 15 juni

Nu har helgen kommit igång på riktigt och det är lördagen den 15 juni. Idag finns det lite lördagsgodis för alla att ta del av så luta dig tillbaka och njut av dagens erbjudande. Vi passar även på att tacka er igår som upptäckte ett litet fel vi hade gjort som vi snabbt rättade till tack vare er.

Vinnarum – Blood Suckers

Bloodsuckers
Vinnarum ger alla spelare som sätter in 300 kronor och spelar för det 30 free spins på Blood Suckers. När du satt in och spelat för 300 kronor så behöver du logga ut och in igen för att se dina gratissnurr. Du kan maximalt utnyttja detta erbjudande en gång. Nya spelare får 10 gratissnurr vid registrering utan krav på insättning. Sätt in 300 kr och spela för det och få 30 frisnurr

Casumo – Sommarfest

Det är sommarfest hos Casumo och det firar man genom att ge alla spelare 50 % extra på insättningar upp till €100. Sätter du in €100 idag så har du €150 att spela för. Nya spelare som gör sin första insättning får 20 free spins utöver insättningsbonusen på 100 %. För er som inte provat Casumo så är det ett lite mer socialt casino med en karaktär som utvecklas i takt med att man spelar. Sommarfest hos Casumo Det var allt denna lördag. Vi hoppas att ni får en trevlig lördag och att ni njuter av sommaren. Vi laddar redan inför söndagen för fler fina erbjudanden.

0 kommentarer

Ingen kommentar på inlägget, passa på att vara först!