Fredagen den 15 november 2013

Det känns härligt med fredag idag och det är den 15 november 2013. Idag är det även en viktig fotbollsmatch mellan Sverige och Portugal. Vi ska inte prata för mycket sport här men denna match kan även gerera free spins för oss så den är viktigt på många plan.

Unibet - 100 kr riskfritt på kvällens match

Svensk supporter
Om du spelar för 100 kronor på kvällens match i mobilen hos Unibet så kommer du att få ett riskfritt spel i mobilen (värde 100 kr) på den andra matchen mellan Sverige och Portugal den 19:e. Alla spelare som tar del av erbjudandet idag kommer även att vara med i utlottningen av biljetter till hemmamatchen. 4 vinnare kommer att vinna 2 biljetter var. Varje mål som Sverige gör ikväll kommer att resultera i 5 free spins på Dead or Alive imorgon hos Unibet. Även om Sverige inte skulle göra några mål så lovar Unibet att ge oss 3 stycken gratissnurr. Detta erbjudande gäller under båda matcherna.

Betsafe - Frosseri

Betsafe frosseri
Den andra kampanjen i Betsafes sju dödssynder har startat och det är dags för frosseri. Det är lite passande idag när det är fotbollsmatch och det ofta blir en hel del frosseri. Denna kampanj startade igår och det gällde då att klura ut vilken spelautomat som man få free spins i. Samma sak gäller idag och ledtråden kommer att dyka upp hos Betsafe klockan 17:00 idag den 15:e november. Sätt alarmet på 17:00 för de 200 första spelarna som listar ut vilken spelautomat det är och startar den får 50 free spins på den. Det finns inga andra krav, utan det gäller helt enkelt att vara snabb och smart.

Casumo - 10 stycken i Secret of the Stones (insättare)

Casumo kom med ett ganska sent erbjudande idag till alla spelare som tidigare har gjort en insättning. Ni får 10 snurr i Secret of the Stones för att avslöja Stonehenges hemligheter. Logga in och aktivera värdesaken för att få dina gratissnur.

MamaMia Lyckoträffar

MamaMia Lyckoträffar
Idag har MamaMia startat ännu en av sina Lyckoträffar. Erbjudandet idag gäller mellan 18:00 och 00:00. Hela 147 paket med free spins kommer att lottas ut och så här gör du för att vara med och tävla.
  • Logga in på MamaMia.
  • Spela för riktiga pengar med minst 5 kr insats i spelautomaterna Starburst, Merlins Millions, Reel Rush, Magic Portals, Blood Suckers och Jack and the Beanstalk mellan 18:00 och 00:00.
  • Varje snurr ger dig en lott som är aktiv under hela perioden och desto mer du spelar desto fler lotter får du.
  • Var tredje minut så kommer det att lottas ut ett paket.
  • Vid vinst får du dina gratissnurr direkt och en bekräftelse via SMS och epost.

Vinnarum - Gratissnurr var tredje minut

Vinnarum kör en kampanj idag mellan 18:00 och 00:00. Spela för minst 5 kr på spelautomater Magic Portals, Elements, Eggomatic, Reel Rush och Hot Hot Volcano (även mobila versionen räknas). Varje snurr ger dig en lott som är aktiv fram till midnatt ikväll. Desto fler lotter desto större chans att vinna frisnurr paket. Var tredje minut så lottar Vinnarum ut freespins.

Vera & John - Twin Spin

Det är inte långt kvar nu och den 21 november lanserar Vera & John det nya spelare Twin Spin från Net Entertainment. Varje dag fram till den 20:e november kan du göra en insättning på 200 kr eller mer hos Vera & John för att få 10 gratissnurr. Du kan maximalt få 100 snurr på detta sätt vid lanseringen. Så ser det ut just nu men jag känner på mig att vi kommer att uppdatera en hel del under dagen och kvällen. Vi hoppas på fler bra erbjudande inför matchen. Glöm nu inte att hålla på Sverige ikväll och tänk på att varje svenskt mål ger oss 5 gratissnurr.

0 kommentarer

Ingen kommentar på inlägget, passa på att vara först!