Free Spins lördag 16 mars

Vi hade en bra dag igår när det gäller free spins och idag lördagen den 16 mars är det inte sämre. Vi fick in ganska många bra erbjudande sent igår och har nu samlat dagens gratissnurr här.

Casumo firar St Patricks Day

Det börjar närma sig St Patricks Day och även om inte vi i Sverige firar det så hårt så gör Casumo det. I samband med detta så bjuder Casumo alla idag på 10 free spins på den Irländska spelautomaten Golden Shamrock. Passar du även på att göra en insättning idag så får du en lyckotrofé i form av en fyrklöver.
Casumo St Patricks Day
Gör så här för att få dina 10 free spins
  • Logga in eller registrera dig här.
  • Klicka på ditt användarnamn i vänsterhörnet.
  • Klicka på symbolen för free spins under värdesaker.
  • Sätt igång och spela dina 10 freespins på Golden Shamrock.
Glöm inte att om du gör en insättning så får du en helt unik trofé i form av ett fyrklöver.

Leo Vegas

Leo Vegas firar inte St Patricks Day men man kör trots allt det en ganska fin kampanj i helgen. Om du gör en insättning i helgen så kan du få upp till 100 free spins gratis. Här nedan ser du vad som gäller.
  • Sätt in 200 kronor och få 20 free spins på spelautomaten Fruit Shop.
  • Sätt in 500 kronor och få 50 free spins på Fruit Shop.
  • Sätt in 1000 kronor och få 100 free spins på Fruit Shop.
Dina gratissnurr kommer att aktiveras klockan 15:00 på måndagen den 18 mars så du får vänta lite men du vet vad man säger om den som väntar på något gott.

Gratissnurr och mobilskydd hos Vinnarum

Mobilskal
Både nya och befintliga spelare som loggar in på Vinnarum idag får ett iPhone skydd med valfritt motiv. Detta erbjudande kräver varken insättning eller omsättning så bara logga in och läs hur du kräver ditt mobilskydd.Alla spelare som passar på att sätta in 200 kronor på Vinnarum mobilcasino och spelar för det får 20 free spins helt automatiskt på Fruit Shop Touch. Direkt när du spelat för 200 kronor så kommer du att få ett SMS och ett email med information att det ligger 20 free spins klara. Du måste då bara logga in och ut igen för att få dina gratissnurr.Vi hoppas ni är nöjda med alla free spins idag den 16 mars. Vi är själva ganska nöjda här på Freespins.se och tycker att det blev en riktigt bra lördag.

0 kommentarer

Ingen kommentar på inlägget, passa på att vara först!