Gratisrundor lördagen den 17 augusti 2013

Igår blev det en riktigt bra dag när det gäller free spins och vi hoppas att det blir lika bra idag lördagen den 17 augusti 2013. Eftersom många av erbjudandena igår slutade att gälla vid midnatt så ser det än så länge lite sämre ut idag. Vi hoppas att det dyker upp lite mer under dagen och kvällen.

Unibet Summer Spins

Summer Series of Slots
Vi börjar närma oss slutet på vecka 2 i Unibet Summer Spins. Det går fortfarande att omsätta pengar på utvalda spelautomater för att få free spins. Omsätter du 20 euro idag så får du 10 frisnurr. Omsätter du 50 euro så blir det 25 stycken och omsätter du 100 euro så blir det 50 free spins. Du hittar de utvalda spelautomaterna hos Unibet där du även kan anmäla dig till kampanjen. Nya spelare får dubbelt så många gratissnurr första dagen i denna kampanj.

Vinnarum – 30 gratissnurr

Även idag den 17/8 kan du tjäna 30 gratissnurr genom att göra en insättning på Vinnarum. Detta erbjudande gäller alla spelare. Du måste sätta in 300 kronor eller mer via datorn och spela för det. Sen loggar du ut och in igen för att se dina gratisrundor. Utnyttjade du detta igår så fungerar det tyvärr inte eftersom det bara gäller en gång per person. Nya spelare som registrerar sig får först 10 gratisrundor på Scarface utan krav på insättning.

Betsson Win Win Weekend

Det är som vanligt Win Win Weekend hos Betsson idag och alla som gillar att spela på sport kan utnyttja detta för att få free spins. Om du placerar ett livespel under helgens gång så kommer du att få 10 gratissnurr på Jack and the Beanstalk på måndag. Kraven är att ditt livespel måste ha ett odds på minst 2.00 och du måste som minst satsa 40 kronor. Du måste även anmäla dig till detta erbjudande i Betsson Casino Store. Vi avrunda lördagen där så länge och hoppas att vi får in fler erbjudande under dagen. Vi vill passa på att tacka er som hjälper till att informera om erbjudande med kort varsel.

0 kommentarer

Ingen kommentar på inlägget, passa på att vara först!