Free Spins söndagen den 18 augusti 2013

Det är söndag och den 18 augusti 2013. Det kan kännas lite sådär eftersom imorgon börjar alvaret för många. Samtidigt är det skönt att återgå till en lite mer normal tillvaro och med det kommer vi även att få fler free spins. Idag avslutas en hel del erbjudande som gällt under hela helgen så det är sista chansen på dessa.

MamaMia – Happy Hour

Det är happy hour två gånger idag på MamaMia. Genom att göra insättningar under dagen så kan du få 100 gratissnurr. Här nedan ser du vilka tider och vad som gäller.
Happy hour MamaMia
  • Sätt in 200 kr eller mer mellan 17:00 och 18:00 för att få 50 free spins på Elements direkt.
  • Sätt in 200 kr eller mer mellan 20:00 och 21:00 för att få 50 gratissnurr på EggOMatic.
Alla nya spelare får 20 gratissnurr på Starburst vid registrering. Kombinerar man det med happy hour erbjudandet så blir det 120 gratissnurr idag.

Vinnarum – 30 gratisrundor

Det är sista dagen på 30 gratissnurr kampanjen hos Vinnarum. Sätter du in minst 300 kronor via datorn idag den 18/8 och spelar för summan så aktiverar du kampanjen. Sen loggar du bara ut och in igen för att få 30 gratissnurr i Starburst. Detta erbjudande kan användas av både nya och befintliga spelare och fungerar även i mobilen. Nya spelare får först 10 gratissnurr på Scarface utan krav på insättning.

Betsson Win Win Weekend

Det är även sista dagen av Win Win Weekend hos Betsson. Alla som lägger ett livespel till ett minsta odds på 2.00 och en minsta insats av 40 kronor får 10 free spins på Jack and the Beanstalk imorgon. Man måste först anmäla sig på sidan för att få detta. Det är kanske inte världens bästa erbjudande men det är bättre än inget. Om du är ny spelare hos Betssson så kan du läsa mer om välkomstbonusen som du kan få här. Det var söndagens erbjudande och vi hoppas att ni får en bra dag. Vi kommer att jobba på under kvällen för att få fram fler och bättre erbjudande. Imorgon är vi tillbaka för att dra igång en ny vecka.

0 kommentarer

Ingen kommentar på inlägget, passa på att vara först!