Free Spins tisdag 18 juni

Idag är det tisdag och den 18 juni 2013. Vi har tre bra erbjudande med free spins idag som alla kan utnyttja och vi kan nog se fram mot en ganska bra vecka med midsommar och allt. Casinona brukar vara lite extra generösa vid större helgdagar.

Mr Green – Jorden runt på 80 dagar

Kampanjen jorden runt på 80 dagar fortsätter hos Mr Green och även om Mr Green är kvar i Las Vegas så bjuder han på nya free spins idag. Mellan klockan 15.00 och 00.00 idag den 18 juni får vi 5 gratissnurr på spelautomaten Zombies. Endast spelare som någon gång tidigare gjort en insättning får dessa.
Casumo fruit shop

Casumo – Fruit Shop

Det är fruktfrossa på Casumo och om du har tankar på att göra en insättning hos Casumo så är det rätt dag. Du får nämligen freespins i samband med en insättning på Casumo idag.
  • Sätt in €20 och du får 20 frisnurr på Fruit Shop.
  • Sätt in €50 och du får 50 frisnurr på Fruit Shop.
När du väl gjort en insättning så kommer en värdesak att synas på ditt konto. Du har sen fram till midnatt på dig att klicka på den och få dina frisnurr på Fruit Shop. Erbjudandet är bara aktivt idag den 18 juni.

MamaMia – 2000 gratissnurr

MamaMia 18 juni 2013
Under kvällen mellan 20:00 och 00:00 idag den 18 juni så delar MamaMia ut gratissnurr-paket. Spel på Flowers, Blood Suckers, Eggomatic eller Elements kvalificerar dig för detta erbjudande. Minsta insats för ett kvalificerande snurr är 2 kronor och varje kvalificerat snurr genererar en lott som det sedan kommer att slumpas ut vinnare på. Du kan vinna alla paket en gång och det kommer att lottas ut 60 paket med 15 gratissnurr på Gonzo’s Quest, 20 paket med 30 gratissnurr på Jack Hammer och 10 paket med 50 gratissnurr på Starburst. Det var alla erbjudande denna tisdag. Imorgon är vi tillbaka med nya friska tag.

0 kommentarer

Ingen kommentar på inlägget, passa på att vara först!