19 december

Det är onsdagen den 19 december och vi har bara två dagar kvar till jorden går under så det kan vara läge att köra alla sina free spins idag.

Casumo

Casumo JultomteOnlinecasinot Casumo fortsätter att ge nya spelare en riktigt bra bonus. Du får 20 free spins på Jackhammer och en insättningsbonus på 100 % upp till €200. På söndag har du även chansen att få ett adventsljus om du sätter in €10 då. På julafton får alla spelare en julklapp av Casumo och desto fler adventsljus man har då, desto bättre julklapp blir det.

Mr Green Julkalender

December månad hos Mr Green har varit väldigt bra. Tyvärr börjar det lida mot sitt slut nu men vi kör på de sista dagarna. Idag den 19 december får vi 5 free spins på Jack Hammer 2. Erbjudandet gäller mellan 14:00 och 24:00. Logga in och starta Jack Hammer 2 idag så ligger dina gratisrundor och väntar.

Nordicbet Julkalender

Om du öppnar lucka 19 på Nordicbets julkalender så döljer det sig 1 freespin på spelautomaten Victorious. Som vanligt hos Nordicbet så får den spelare som vinner mest på sitt freespin även 6000 kronor utöver sin vinst. Det är bara att logga in och utnyttja ditt freespin och det finns inget att förlora. Där har ni lite att bita i idag och vi får så klart hoppas att jorden inte går under den 21 så att vi kan fortsätta att utnyttja free spins och vinna mer pengar. Försök även att titta in här en gång på julafton eftersom vi ska försöka att göra en julspecialare med extra många freespins.

0 kommentarer

Ingen kommentar på inlägget, passa på att vara först!