Free Spins fredagen den 19 juli

Det har varit full fart i veckan i samband med lanseringen av mobilversionen av Fisticuffs. Det är lite extra kul för oss som gillar free spins så klart och mobilen börjar ta över mer och mer. Idag är det fredagen den 19 juli 2013 och vi har även idag bra erbjudande. Eftersom helgen börjar så kommer det även att droppa in erbjudande under dagen så vi uppdaterar denna sida löpande när det dyker upp något nytt.

Mr Green – Chillout Happy Hours

Mr Green chillout
Idag är det Chillout Happy Hours hos Mr Green och det innebär väl lite att Mr Green kopplar av och ger oss free spins. Du har 5 gratissnurr på spelautomaten Beach idag mellan 18:00 och 20:00. De är alltså bara aktiva under dessa två timmar så det kan vara värt att ställa klockan. Erbjudandet gäller bara för folk som gjort en insättning. Registrerar du dig som ny kund så får du först 10 gratissnurr.

Vinnarum – 30 gratissnurr i Fisticuffs

Vinnarum är troligen det mest aktiva casinot med free spins just nu. För det första får nya spelare 20 gratissnurr vid registrering utan insättningskrav. I helgen mellan den 19 och den 21 juli finns det även ett erbjudande för befintliga kunder. Sätter man in minst 300 kronor via dator och spelar för det så får man 30 gratissnurr i Fisticuffs. Erbjudandet går bara att utnyttja en gång per person.

Betsson – Jackpott fredag

Det är jackpott fredag hos Betsson och alla som satt in och spelat för 100 kr eller mer mellan den 4 juli och den 18 juli. Du får då 10 free spins på Hall of Gods mellan 18:00 och 23:59. Det är bara att logga in och starta spelet Hall of Gods så får du dina gratisrundor. Även Unibet kör ett litet erbjudande idag som kanske inte är världens bästa men bättre än inget. Om du spelar för minst 200 kr på Dallas, Tesla, Zanzibar, Trollhunter, St George and the Dragon, Kronesautomaten eller Leprechaun goes Egypt så får du 50 kronor tillbaka om du går in och accepterar dagens bonus. Det var allt denna fredag. Vi hoppas ni får en trevlig helg och att ni snart besöker oss igen.

0 kommentarer

Ingen kommentar på inlägget, passa på att vara först!