Free Spins lördagen den 19 oktober 2013

Då var det lördagen den 19 oktober 2013 och vi har redan fått in några riktigt bra erbjudande med free spins direkt på morgonen.

Leo Vegas – Disco-helg

Disco Spins Leo Vegas
Många ger sig ut på nattklubben ikväll och därför har Leo Vegas startat en Disco-helg. Vilken spelautomat passar då bäst om inte Disco Spins? Idag får alla spelare 5 free spins på Disco Spins helt utan insättningskrav. Vill du maximera detta erbjudande så kan du samla ihop ytterligare 50 gratissnurr. Om du gör en insättning idag så får du 25 extrasnurr och gör du även en insättning imorgon söndag så får du 25 till. Totalt blir det 55 gratissnurr och alla extraspinn krediteras på måndag klockan 15:00. Glöm inte bort hörlurar när du spelar Disco Spins, det ger en betydligt bättre känsla.

Casumo – Gonzo-spinn (kräver insättning)

Casumo Gonzo's Quest
Inca-kalendern visar tydligen den elfte månaden som vi kallar för oktober och det räknas som den torraste månaden. Casumo gör sitt för att det inte skall vara torrt på frisnurrsfronten och startar idag lördag ett nytt erbjudande. Sätter du in €30 eller mer idag så får du 30 free spins på Gonzo’s Quest. Värdesaken självförstörs ikväll klockan 23:59.

Guts frisnurrs helg (kräver insättning)

Gör du en insättning på minst 200 kronor och omsätter summan en gång idag så kan du logga in imorgon efter 11:00 och öppna spelet EggoMatic så finns det 15 free spins där. En stor fördel med Guts är att det inte finns några omsättningskrav på freespins. Om du vinner något på dina gratissnurr så är det ditt att behålla. Nya spelare får även en välkomstbonus på upp till 100 gratissnurr vid insättning.

Vinnarum – 30 gratissnurr i Starburst (kräver insättning)

Vinnarum fortsätter med sin kampanj där man behöver sätta in minst 300 kronor idag den 19 oktober för att få 30 gratissnurr i Starburst. Som vanligt så behöver du logga ut och sen in igen för att se dina gratissnurr efter att du genomfört insättningen. Erbjudandet går bara att utnyttja en gång per person. Bertil fortsätter med sin Megahelg och om du spelar för riktiga pengar idag så kan du gå på Snurrjakt och få upp till 100 gratissnurr beroende på hur mycket du spelar för. Vi önskar alla läsare en trevlig helg och glöm inte bort att klä på er ordentligt för det börjar bli riktigt kallt ute nu.

0 kommentarer

Ingen kommentar på inlägget, passa på att vara först!