Free Spins 2 december 2012

Vi är framme vid söndagen den 2 december 2012 och andra dagen på våra julkalendrar. Vi har idag free spins från Mr Green och Mr Green Bloodsuckers

Mr Green Julkalender

Denna söndag så kan ni inkasera 5 gratisrundor på Blood Suckers i Mr Greens julkalender. Det är mellan 14:00 och 24:00 idag som dessa aktiveras. Har ni inte provat spelautomaten Blood Suckers så är det en läskig spelautomat med vampyrer. Nya spelare på Mr Green får som vanligt 10 free spins på Starburst vid registrering och en insättningsbonus på 100 % upp till 1000 kronor.

Leo Vegas

Idag och imorgon kör Leo Vegas en kampanj för alla spelare. Det fungerar som så att om man gör en insättning i helgen så får man free spins. Sätter du in 200 kronor så får du 10 free spins och sätter du in 500 kronor eller mer så får du 30 free spins. Detta erbjudande är aktivt idag den 2 december samt imorgon den 3 december. Dina free spins aktiveras sedan på måndag klockan 15:00.

Betsafe Julkalender

Idag får man ett överlevnadskit för att klara den tråkiga måndagen. Sätter du in 250 kronor eller mer idag och spelar för det på vad du vill så aktiverar du detta erbjudande. På måndag får du då följande:
 • Ett gratisspel på odds värt 50 kr.
 • 25 free spins på Gonzos Quest.
 • Gratisbiljett till Christmas Freeroll den 3 december.
 • Du har även chansen att vinna en iPhone 5.
 • Betsson Julkalender

  I den andra luckan på Betssons julkalender hittar du ett trevligt erbjudande om du gillar skraplotter. Det har inte så mycket med free spins att göra men kan trots allt vara värt att utnyttja. Om du köper skraplotter för 50 kronor hos Betsson idag så får du 2 ICE-lotter helt gratis. En ICE-lott är en skraplott som ger dig känslan av att skrapa en helt äkta lott. Öppna dagens lucka i Betssons julkalender. Vi hoppas att ni får en skönt och avkopplande söndag så är vi tillbaka imorgon igen med nya tag.

  0 kommentarer

  Ingen kommentar på inlägget, passa på att vara först!