Free Spins 20 januari 2013

Det är söndagen den 20 januari 2013 idag och som vanligt på söndagar så avslutas en del erbjudande med free spins då. För er som inte hängt med i helgen så kan det vara läga att nöta igenom dagens erbjudande.

Leo Vegas

Leo VegasVi nämde det igår men påminner igen. Så här enkelt kan du få 20 free spins på Mega Fortune idag. Följ instruktionerna här.
  • Registrera dig eller logga in på Leo Vegas.
  • Gör en valfri kontantinsättning (inga minimumkrav, inget finstilt) och spela något spel på Leo Vegas innan klockan 20:00 ikväll.
  • Du kommer då att få 20 free spins på Mega Fortune idag söndag klockan 21:00 redan.
  • Sätt igång att spela Mega Fortune för dina free spins och kanske får vi en svensk vinnare av superjackpotten denna gång som nu är uppe i 155 miljoner kronor.

Casumo – 10 freespins

Vi vill påminna att ni som inte har utnyttjat er värdesak i helgen fortfarande har 10 free spins som ligger och väntar på er. Erbjudandet gäller alla kunder som någon gång tidigare gjort en insättning. Du loggar in, klickar på ditt namn uppe i vänster hörn och sedan tittar du under värdesaker. Aktiverar du värdesaken där så tas du automatiskt till spelautomaten Fruit Case där dina 10 gratisrundor ligger och väntar. Värdesaken självförstörs klockan 23:59 ikväll den 20 januari så låt inte det hända.

Mr Green Summer Dreaming

Tävligen på Mr Green Casino fortsätter. Det gäller att spela 20 rundor på dagens spel som är Piggy Riches för att få dagens lott. Det spelar ingen roll hur mycket du satsar per runda utan du behöver bara spela 20 rundor med riktiga pengar för att få lotten. Du deltar då en utlottningen av en lyxresa till Mexiko. Varje dag lottar Mr Green även ut 50 free spins till 100 spelare så det är ganska stor chans att vinna freespins. Det var allt för idag och en ganska bra avslutning på veckan. Vi är tillbaka imorgon med nya friska tag.

0 kommentarer

Ingen kommentar på inlägget, passa på att vara först!