Free Spins 20 oktober

20 oktober, 2012

Då var det lördag den 20 oktober och här har ni våra free spins idag. Betsson fortsätter sin helgkampanj och vi hoppas att ni hann med att utnyttja gårdagens erbjudande där alla fick 10 free spins.

Betsson
Idag på lördagen är erbjudandet inte lika bra som gårdagens men vi får trots allt en liten bonus. Spelar man 100 rundor eller mer idag så får man 50 kr gratis. För att kvalificera dig för detta så krävs det att du spelar 100 rundor med lägsta insats €0.20 (2 kr). Skulle man ha maximal otur och förlora alla 100 rundorna så har man förlorat 200 kr. Man har oddsen på sin sida och med hjälp av dessa 50 kr så bör man kunna tjäna på detta. Det kan vara smart att spela på en spelautomat med jackpot så man även har en möjlighet att vinna den.

Leo Vegas
Sveriges bästa mobil casino fortsätter att hålla täten med lanseringen av nya spel för mobilen. Erbjudandet som fortfarande gäller våra läsare är 10 free spins helt gratis på Flowers eller Gonoz’s Quest. Båda spelen går att köra i mobilen så du kan utnyttja dina freespins där. Det återstår även en insättningsbonus på 200 % upp till 1000 kronor när du väljer att göra din första insättning.

Casumo
Erbjudandet från inflyttningsfesten i fredags ligger kvar för alla som inte hunnit utnyttja det. Logga in och klicka på din Casumo-gubbe så ser du under värdesaker att där en värdesak som ger dig 10 free spins på Thunderfist. Du trycker helt enkelt på denna värdesak och sedan är du igång med dina 10 gratissnurr. Denna värdesak försvinner på söndag så det är dumt att missa chansen. Läs mer om Casumo och få 20 free spins vid registrering.

Så ser lördagen ut än så länge och vi kommer kanske att lägga till saker under dagens gång då vi ibland förhandlar fram nya erbjudande eller villkor under dagen.

Hall of Gods jackpot

Föreående inlägg:

Nästa inlägg: