Gratisrundor söndagen den 20 oktober 2013

Idag har vi en regnig söndag framför oss i stora delar av landet och det har hunnit bli den 20 oktober 2013. Vi fokuserar på att avsluta veckans kampanjer för att kunna börja på ny kula imorgon.

Leo Vegas – Disco Spins

Disco Spins
Det är sista chansen idag att utnyttja helg erbjudandet hos Leo Vegas. Alla spelare har 5 free spins på Disco Spins hos Leo Vegas i helgen. Har du inte redan utnyttjat detta så är det alltså sista möjligheten idag. Gör du en insättning hos Leo Vegas idag söndagen den 20 oktober så får du 25 extrasnurr på Disco Spins. Dessa kommer att betalas ut imorgon måndag klockan 15:00.

ComeOn – Gratissnurr i mobilen

South Park
ComeOn kör just nu en kampanj som är ganska lönsam för oss spelare. Om man spelar för minst 200 kronor på South Park i mobilen hos ComeOn idag så får man 5 gratissnurr om dagen under hela nästa vecka (måndag till fredag). Det kan vara lite jobbigt att logga in en gång om dagen för att utnyttja dessa men eftersom det är via mobilen så kan man göra det när det passar och när man har lite tid över.

Bertil Megahelg och Snurrjakt

Det är sista dagen på Megahelgen hos Bertil. Den består av två delar där man både får en insättningsbonus och free spins för att man spelar och omsätter. Snurrjakten ger dig gratissnurr beroende på hur mycket du spelar enligt nedan.
  • Spelar du för 200 – 499 kronor hos Bertil så får du 25 gratissnurr i Starburst.
  • Spelar du för 500 – 999 kronor så blir det istället 50 snurr i Starburst.
  • Spelar du för 1000 kronor eller mer så får du hela 100 gratissnurr.
En ganska enkel kampanj men den kräver alltså att man spelar i casinot. Du har även möjlighet att göra en insättning idag och få 50 % Megabonus upp till 1000 kronor.

Guts – Free Spin Weekend

Om du gjorde en insättning på minst 200 kronor igår och omsatte summan en gång så har du aktiverat söndagens free spins. Du får då 15 gratissnurr i spelautomaten EggoMatic idag. Vi tycker det är lite krångligt att man hela tiden måste göra en insättning dagen innan och hoppas att man kan ändra detta framöver. Nya spelare får en välkomstbonus på upp till 3000 kronor och 100 free spins. Du kan läsa mer om den här om du inte redan har ett konto.

Betsson Win Win Weekend

Det är även här sista chansen på Win Win Weekend hos Betsson. Om du spelar för 400 kronor eller mer i spelet Little Britain som du hittar under Games så får du 30 free spins på Hall of Gods. Jackpotten bara fortsätter att växa där så det börjar bli riktigt intressant att spela Hall of Gods nu. Vi tar och avslutar söndagen med det. Vi jobbar på även på söndagar så titta in en gång till ikväll för att se om vi lyckats få fram något ännu bättre innan vi stänger veckan helt.

0 kommentarer

Ingen kommentar på inlägget, passa på att vara först!