Free Spins söndag 21 juli 2013

Medan en ny dag sakta gryr utanför fönstret så sitter jag och går igenom dagens free spins. Det är söndag och den 21 juli och för de flesta av oss är det fortfarande semester. Ligg kvar i hängmattan och njut för idag finns det gratissnurr i mobilen.

Mr Green – Happy Hour

Chillout Happy Hours
Det är sista dagen i Happy Hour kampanjen hos Mr Green. Idag söndagen den 21/7 får vi 5 free spins i spelet Flowers mellan 18:00 och 20:00. Det är lite snålt att dessa bara är aktiva under 2 timmar men det är inte mycket att göra. Ställ klockan eller påminn er själv på något sätt att logga in mellan 18:00 och 20:00 för att få 5 gratissnurr.

Casumo – 5 skurksnurr

Om du har ett konto hos Casumo och tidigare har gjort en insättning så ska det finnas en värdesak på ditt konto med 5 gratissnurr på Jack Hammer 2. Denna värdesak självförstörs klockan 23:59 ikväll så har du inte redan utnyttjat denna så är det hög tid nu. Nya kunder som registrerar sig får 100 % bonus på första insättningen upp till €200 + 20 gratissnurr.

Unibet – Sommarkalender

Vi har redan öppnat lucka 21 i sommarkalendern och där döljer det sig 10 gratisrundor på Jack Hammer i mobilen eller i datorn. För att få dessa så måste du spela för 100 kronor eller mer på Dallas, Gonzo’s Quest (dator eller mobil), Irish Gold (mobilen) eller Lucky Diamonds. Du kommer då att få dina 10 free spins imorgon klockan 14:00.

Vinnarum – Fisticuffs

Fisticuffs 30 Vinnarum
Idag är det sista chansen att utnyttja detta erbjudande om du inte redan gjort det. Sätt in 300 kronor på Vinnarum idag och spela för summan så får du 30 freespins på Fisticuffs. Du kan utnyttja dina gratisrundor i mobilen eller i datorn. Vi vill även passa på att påminna om Sommarsnurren hos Vinnarum. Imorgon börjar en ny vecka och varje dag som du spelar för 50 kr eller mer mellan måndag och lördag ger dig 5 gratissnurr. Du måste minst spela 3 dagar under veckans gång för att få något.

Betsson – Win Win Weekend

Kampanjen Win Win Weekend är fortfarande aktiv hos Betsson och det gäller att spela livebetting hos Betsson för att få 10 free spins på Scarface. Spela för minst 40 kronor till ett odds på minst 2.00. Det är alltså endast spel på livebetting som gäller för detta erbjudande. Idag klockan 15:00 spelar Sveriges damlandslag i fotboll EM-kvartsfinal mot Island. Det kanske kan gå att hitta något trevlig livespel på den matchen och då samtidigt låsa upp detta erbjudande. Så ser det ut denna söndag än så länge. Vi ska försöka att vaska fram lite fler erbjudande under dagens gång.

0 kommentarer

Ingen kommentar på inlägget, passa på att vara först!