Gratissnurr tisdag 21 maj

Det är tisdagen den 21 maj och vi tar nya tag i jakten på free spins. Igår var det många som hörde av sig och hade vunnit pengar på freespinsen hos Mr Green och det är alltid glädjande att höra. Idag finns det möjlighet till fler gratissnurr och vinster.
Gröna Mattan

Gå på Gröna Mattan

Mr Greens kampanj ”Gå på Gröna Mattan” fortsätter även idag den 21 maj. Idag får man 5 freespins på spelautomaten Scarface. Man ska logga in och starta spelet mellan 15:00 och 24:00 för att få sina gratissnurr. Erbjudandet är endast tillgängligt för spelare som någon gång gjort en insättning. Du får även en gratis lott till prisdragningen av en lyxkryssning om du gör en insättning på 100 kr eller mer idag.

MamaMia – nya spelare

Trots att sajten heter MamaMia Bingo så finns det många spelautomater att spela här. Alla nya kunder får även 20 gratissnurr utan krav på insättning och det är något vi gillar här på Freespins.se. Att man vågar erbjuda oss gratissnurr utan några krav för att låta oss prova och sedan avgöra om vi vill göra en insättning. Oseriösa casino har sällan detta erbjudande. MamaMia drivs av Bonnier Gaming och det får man väl räkna som ett tryggt och säkert ägande.

Unibet – Eggomatic

Vi vill passa på att påminna om Unibets kampanj där alla som har gjort en insättning och spelat för 100 kronor mellan den 1 och den 22 maj får 10 free spins på den nya spelautomaten Eggomatic den 23 maj. Det lät lite rörigt när jag skrev det där men det är inte så svårt. Har du satt in och spelat för 100 kronor i maj så är det bara att starta Eggomatic hos Unibet efter klockan 14:00 torsdagen den 23 maj så ligger de där och väntar på dig. Det var allt för idag den 21 maj och som vanligt är vi glada när ni hör av er med ris eller ros. Vi vill gärna höra vad vi kan göra bättre och vad ni vill ha. Idag jobbar vi hårt på att få fram exklusiva erbjudande som man inte får någon annanstans.

0 kommentarer

Ingen kommentar på inlägget, passa på att vara först!