Gratissnurr måndag 22 april

Måndag och ny vecka med nya free spins. Det är den 22 april 2013 och tiden springer iväg. Igår hade vi en ännu okänd vinnare som vann jackpotten på Hall of Gods. Den blev runt 55 miljoner kronor så vi hoppas att det gick till någon som behövde pengarna. Vi kör på direkt med dagens erbjudande nedan.
Mega Fortune 5 gratissnurr

Vinnarum - Mega Fortune

För att fira storvinsten på 57 miljoner som löste ut i helgen på Hall of Gods så ger Vinnarum alla spelare 5 free spins idag den 22 april på Mega Fortune. Nu kan du jaga jackpotten på Mega Fortune med dina 5 gratissnurr. Det är bara att logga in och starta spelet innan klockan 23:59 ikväll.
Svenskmål

Unibet Casino – Svenskmål

Vi börjar vänja oss vid att det är free spins hos Unibet på måndagar. Man får alltså gratissnurr för svenskmål som gjorts ute i de stora fotbollsligorna den gångna veckan. Jag har faktiskt ingen koll på hur många det blivit men klockan 12:00 idag kan man logga in på spelautomaten Mega Fortune hos Unibet för att skörda sina freespins. Jackpotten börjar närma sig 30 miljoner kronor på Mega Fortune så det är dumt att missa detta. Den 22 – 28 april är det nya spel som gäller i Spring Serier of Slots kampanjen hos Unibet. En kampanj där du kan få 50 free spins varje dag. Spelar du för minst 200 kronor på utvalda spelautomater så får du 10 gratissnurr dagen efter. Spelar du för 450 kronor så får du 25 gratissnur och spelar du för 800 kronor får du 50 gratissnurr dagen efter. Läs mer på deras hemsida för alla detaljer på denna kampanj.

Leo Vegas - Jordens Dag

Leo Vegas firar idag "Jordens Dag" genom att bjuda alla som gör en insättning på 50 gratis spinn. Gör en insättning på minst 200 kronor idag innan midnatt och du får 50 gratissnurr klockan 15:00 imorgon tisdag. Nya spelare kan läsa mer om välkomstbonusen här.

Betsafe Freespin Mania

En ny vecka och en helt ny Freespin Mania hos Betsafe med 100 friska gratissnurr i potten. 10 glada vinnare får dela på dessa 100 gratisrundor. Spelreglerna är enkla och du klickar dig bara in via länken nedan och väljer sen bloggen. Där lämnar du helt enkelt bara en kommentar med vilken spelautomat som du tror att freespinsen finns på (det finns vara 7 att välja mellan). Du kan skriva en kommentar om dagen för att maximera dina chanser att vinna. Det var det hela idag och vi hoppas att ni haft en skön helg. Nu laddar vi upp för en ny vecka och vi hoppas ni hänger med oss i jakten på freespins.

0 kommentarer

Ingen kommentar på inlägget, passa på att vara först!