22 december 2012

Lördagen den 22 december idag och jag hoppas att ni nu har alla julklapparna klara. Ni som har tid över för free spins idag lär inte bli besvikna för här kommer dagens erbjudande.

Nordicbet Julkalender

Reel Steal 22 decemberSom vanligt här så får vi 1 freespin idag och det är på spelautomaten Reel Steal. Den som vinner mest på sitt freespin idag får även 9000 kronor av Nordicbet så det kan vara värt att tänka på. Nya spelare som registrerar sig får 10 free spins direkt och en insättningsbonus på 200 % upp till 2000 kronor.

Vinnarum

På Vinnarum så har man imorgon en uppesittarkväll mellan 18:00 och 24:00. Alla som någon gång gjort minst en insättning innan klockan 15:00 imorgon den 23 december får vara med på uppesittarkvällen. Där kommer det sammanlagt delas ut 34 free spins. Det var därför vi tänkte att vi informerar om detta redan idag. Ni som vill göra en insättning på Vinnarum får även en insättningsbonus på 100 % upp till 2000 kronor och du får 10 free spins när du registrerar dig som ny spelare.

Mr Green julkalender

Gillar ni robotar så kommer ni gilla den 22:e luckan i Mr Green julkalender. Vi får 5 frispinn på spelautomaten Alien Robots mellan 14:00 och 24:00. Vi hoppas att så många som möjligt av er har hunnit med dessa free spins som Mr Green ger bort varje dag i december. Vi hoppas att nu ingen har missat att Betsson kör 5 free spins om dagen på Mega Fortune fram till dess att jackpotten är vunnen. När du registrerar dig som ny spelare på Betsson kan du även få 20 free spins på Mega Fortune direkt utan krav på insättning. Sitt nu inte och spela hela dagen utan man nöter igenom sina freespins och sen får man ta en paus från både dator, iPad, iPhone och allt annat och njuter lite av att bara vara. Allt för många glömmer bort att stanna upp i livet och jag tror att det är ganska viktigt. God Jul!

0 kommentarer

Ingen kommentar på inlägget, passa på att vara först!