Free Spins fredag 22 februari

Igår var det full fart med free spins på den nya spelautomaten Wild Turkey. Idag fredagen den 22 februari är de flesta av dessa free spins borta men vi har trots allt tre bra erbjudande idag.

Unibet – Wild Turkey

Wild Turkey
Unibet kör just nu ett erbjudande dör alla Unibets spelare får 5 free spins på den galna spelautomaten Wild Turkey. Det är bara att logga in på ditt Unibetkonto eller registrera dig. Välj spelautomaten Wild Turkey i spelväljaren och dina free spins ligger där och väntar på dig om du inte redan har utnyttjat detta erbjudande. Erbjudandet är aktivt idag den 22 februari fram till 23:59 ikväll. 5 free spins på Wild Turkey hos Unibet idag

Casumo

Även Casumo aktiverade igår 10 free spins för alla på spelautomaten Wild Turkey. Skillnaden är att detta erbjudande gäller fram till på söndag så utnyttjade du inte dina free spins igår så ligger de kvar och väntar på dig idag. Gör så här för att få dina gratisrundor på Wild Turkey.
  • Logga in eller registrera dig.
  • Klicka på ditt användarnamn som du hittar uppe i vänster hörn.
  • Tryck på symbolen för free spins som du hittar under värdesaker.
  • Sätt igång och njut av detta galna spel.
Värdesaken självförstörs klockan 23:59 nu på söndag så vänta inte för länge med att utnyttja den.

Betsson Casino Store

Idag kan du höja pulsen med 5 gratis spinn på det nya spelet Wild Turkey hos Betsson. Du kan även få 5 free spins på Mega Fortune. Som vanligt så gäller denna bonus endast spelare som gjort en insättning mellan den 5:e – 21:e februari 2013. Har du gjort en insättning hos Betsson då så kan du logga in idag mellan 18:00 och 23:59 för att få dina free spins. Har du inte gjort en insättning under den perioden så kan du göra en insättning idag så får du gratissnurr på måndag istället. Det var fredagens free spins och sakta men säkert låter vi helgens lugn skölja över oss.

0 kommentarer

Ingen kommentar på inlägget, passa på att vara först!