Gratisspins söndagen den 22 september 2013

Det är söndag och den 22 september 2013. Idag avslutar vi helgens erbjudande och free spins och ni som inte har hängt med har möjlighet idag. På tisdag så lanseras South Park casino slot och då kommer vi att bara i gratissnurr. Kanske redan imorgon på måndagen så börjar det dyka upp.

Casumo – South Park (nya spelare)

40 frisnurr South Park
Än finns det lite tid kvar att säkra 40 free spins på South Park den 24/9 hos Casumo. Erbjudandet gäller bara för nya spelare som registrerar sig idag och gör en första insättning. Du säkrar då upp 40 gratissnurr på South Park den 24 september och det är utöver den vanliga välkomstbonusen. Läs mer om Casumo och registrera dig.

Vinnarum – 40 hemliga snurr

Idag den 22 september är det sista chansen att utnyttja detta erbjudande om du inte redan har gjort det. Sätt in exakt 301 kronor på Vinnarum idag och du får 40 gratissnurr på ett hemligt spel. Erbjudandet avslutas klockan 23:59 ikväll och gäller för alla spelare.

Bertil jackpottsnurr

Det är sista chansen att fånga in lite jackpottsnurr i helgen. Alla som sätter in 200 kronor hos Bertil idag får 30 gratissnurr på Mega Fortune. Jackpotten är uppe i runt 17 miljoner kronor så dessa free spins är värda lite extra mycket just nu. Besöker du även Bertils facebook sida och svarar på helgens fråga så är du med och tävlar om 30 gratissnurr på Starburst. Du skriver ditt svar i kommentars fältet under bilden på Facebook. Tre vinnare kommer att publiceras på måndagen klockan 15:00. Vi tar och stänger helgen där och hoppas att ni hittar något ni kan ha nytta av idag. Missar nu inte måndag och tisdag nästa vecka som kommer att bli bra. Vi kommer att jobba hårt för att hinna med allt och säkra så att ni inte missar något.

0 kommentarer

Ingen kommentar på inlägget, passa på att vara först!