Free Spins EggOMatic 23 maj

Vi har fått in en del free spins på spelautomaten EggOMatic som lanseras idag men vi tror att det kommer betydligt fler under dagen. Det är alltså den 23 maj och det kommer att bli en bra dag för alla oss som gillar gratissnurr.
EggOMatic

Vera & John

Vera & John har 5 gratisrundor på spelautomaten EggOMatic. Det skall bara vara att logga in och starta spelet. Läs mer om Vera & John här.

Bertil

Även Bertil lanserar EggOMatic idag. Här bjuder man på 5 gratisrundor mellan 20:00 och 24:00 idag. Skriv in detta i era kalendrar.

Unibet – EggOMatic

Vi har informerat om detta erbjudande tidigare och alla som har gjort en insättning på 100 kronor eller mer under maj månad får idag 10 free spins på EggOMatic. Det kan dröja fram till runt 12:00 idag innan detta aktiveras.

Vinnarum - EggOMatic

Idag får alla spelare som gjort en insättning på Vinnarum innan den 23 maj 10 free spins på spelautomaten EggOMatic. Nya spelare får även 10 gratisrundor på Scarface och 10 på Gonzo’s Quest via mobilen. Läs mer om Vinnarum här.

Casumo

Idag får nya spelare som registrerar sig idag får 10 gratissnurr på EggOMatic plus 20 rundor på Jack Hammer. Det blir totalt 30 gratissnurr idag för nya spelare som gör sin första insättning. Läs mer om Casumo.

ComeOn Casino

Om du sätter in och spelar för 100 kronor idag så får du 20 gratissnurr på EggOMatic. Nya spelare får som vanligt 10 rundor på Jack Hammer och en insättningsbonus på 400 % upp till 500 kronor.

Mr Green

Vi har än så länge inga free spins på EggOMatic hos Mr Green men kampanjen ”Gå på Gröna Mattan” fortsätter och idag får du som sätter in 100 kronor en gratis lott till dragningen av en 3D TV. Dragningen kommer att ske idag så du behöver inte vänta så länge på svaret. Läs mer om Mr Green. Det var allt än så för den 23 maj men eftersom det är nylansering av EggOMatic så kan ni räkna med många uppdateringar under dagen idag. Hör gärna av er om det skulle vara några problem eller om ni hittar något som vi har missat.

0 kommentarer

Ingen kommentar på inlägget, passa på att vara först!