Free Spins lördag 23 mars

Det har varit fullt upp med många free spins några dagar men nu börjar det att lugna ner sig. Idag lördagen den 23 mars har vi mestadels återkommande freespins för er som inte följt oss de senaste dagarna.

Mr Green – Påskäggstravaganza

Beach Mr Green
Vi fortsätter med denna trevliga påskkalender och idag den 23 mars får vi 5 free spins på spelautomaten Beach mellan 15:00 och 24:00. Detta erbjudande är mycket unikt eftersom det har inget omsättningskrav. Skulle du vinna något på dina freespins här så är vinsten din att göra precis vad du vill med. Erbjudandet är aktivt för alla spelare som något gång har gjort en insättning. Har du inte ett konto hos Mr Green så kan du använda länken nedan för att registrera dig och få din välkomstbonus.

Casumo

För er som ännu inte utnyttjat er värdesak så är det hög tid nu. Du loggar in som vanligt och klickar på ditt användarnamn. Under värdesaker hittar du 10 free spins på Muse. Det är bara att klicka på den symbolen så åker du automatiskt till spelautomaten Muse och dina 10 frisnurr startar. Har du inte redan ett konto på Casumo så måste du registrera dig först och du får då även ta del av välkomstbonusen på 100 % upp till €200 plus 20 free spins.

Leo Vegas – Muse

Leo Vegas har i samband med lanseringen av Muse ett erbjudande som gäller hela helgen fram till den 24 mars 23:59. Om du gör en insättning idag den 23 mars på 200 kronor så får du 20 free spins på Muse imorgon klockan 15:00. Om du gör en insättning på 500 kronor eller mer så får du 50 free spins på Muse imorgon. Detta erbjudande gäller även er som utnyttjade erbjudandet igår. Det går alltså att utnyttja detta en gång om dagen till och med imorgon. Läs mer om välkomstbonusen och registrera dig här.

MamaMia Bingo – Jackpott-Helg

Även på MamaMia Bingo kan du idag den 23 mars sätta in 200 kronor och ta del av 20 free spins på Hall of Gods. Sätter du in 200 kronor även imorgon så får du 30 free spins på Jack and the Beanstalk. Det är ett ganska bra erbjudande för er som vill spela på MamaMia. Speciellt på Hall of Gods är det ovanligt att man får freespins eftersom det är en jackpot automat med en jackpot på över 40 miljoner kronor just nu. Nya spelare som registrerar dig får 20 free spins gratis här. Det var allt denna härliga lördag. Imorgon är vi tillbaka med veckans sista free spins och vi hoppas att ni följer oss då.

0 kommentarer

Ingen kommentar på inlägget, passa på att vara först!