Gratissnurr lördagen den 23 november 2013

Det är lördagen den 23 november 2013 och det känns riktigt bra. Julstöket är snart här och det är dags att börja handla julklappar. En fördel med julen är att spelbolagen har sina egna julkalendrar med en hel del free spins så det ser vi fram mot. Då sparkar vi igång dagens erbjudande så hoppas vi att ni hittar något av intresse.

Leo Vegas - Superhelg

Leo Vegas har varit ganska generösa den senaste tiden och det tackar vi för. Även denna helg har man startat en kampanj som man kallar för Superhelg. Alla spelare fick igår 5 free spins på South Park eller Twin Spin och de ligger kvar även idag. Du har även möjlighet att samla ihop lite extra spinn idag. Om du gör en insättning idag så får du 15 extra spinn på måndag klockan 15:00.

Betsafe - Lättja

Betsafe lättja
Den tredje dödssynden har startat hos Betsafe och vi hoppas att du sitter bekvämt eftersom det är lättja. Flera spelare har idag fått ett email med 5 gratisrundor i Gonzo's Quest. Lördagen den 23:e november så kan du sätta in 130 kronor eller mer och för att få 20 gratisrundor på Excalibur hos Betsafe på måndag. Det finns även en Twin Spin turnering som du kan delta i. Veckans syndiga pris är en Ultimate Workstation som är värd 5000 euro.

MamaMia 20 + 80 Gratissnurr

MamaMia 20 + 80
MamaMia har startat ännu en av dessa trevliga kampanjer. Om du gör insättningar idag så kan du samla in totalt 100 free spins. Gör så här för att hämta dessa.
  • Logga in eller registrera dig hos MamaMia (20 gratissnurr för nya spelare).
  • Sätt in minst 100 kr idag den 23 november och få 20 gratissnurr på Jack and the Beanstalk.
  • Sätt sedan in minst 300 kr om du vill få 80 free spins i Piggy Riches.

Vinnarum - Twin Spin

Vinnarum har fortfarande sin något annorlunda kampanj där alla spelare som vinner minst 100 kronor på ett snurr på Twin Spin får 40 gratissnurr. Erbjudandet gäller max 2 gånger per person. Vi har även en exklusiv bonus hos Vinnarum för nya spelare. Man får 100 free spins på Starburst när man registrerar sig utan insättningskrav.

Casino Floor - Weekend Fortune

Om du gjorde en insättning i torsdags eller igår innan 15:00 så får du 10 free spins på Eggomatic idag. Samma sak gäller även imorgon så missa inte det. Nya spelare får 200 % välkomstbonus och 50 gratissnurr först. Vi avslutar där men kommer att jobbade vidare under dagen och kvällen för att få fram fler erbjudande. Vi hoppas att ni hittar något ni kan använda idag.

0 kommentarer

Ingen kommentar på inlägget, passa på att vara först!