Gratis Spins på Julafton

Det är den 24 december 2012 och äntligen julafton. Jag kan tänka mig att det inte är många som kommer att läsa det jag skriver idag men jag summerar alla free spins för julafton här för er som hinner med. Jag kommer att uppdatera sidan några gånger under dagen eftersom det troligen kommer in lite extra bra erbjudande idag.

Leo Vegas

Leo Vegas
Precis som vi informerade om igår så kör Leo Vegas en exklusiv kampanj under julhelgen. Gör du en insättning idag på julafton så kvalificerar du dig för denna kampanj och kan totalt hämta hem 49 free spins. Du kommer att få 7 free spins om dagen fram till julafton. Du får dina 7 freespins enligt schemat nedan.
  • 25 december – Starburst
  • 26 december – Gonzo’s Quest
  • 27 december – Jack Hammer
  • 28 december – Flower
  • 29 december – Mythic Maiden
  • 30 december – Victorious
  • 31 december – Frankenstein

Casumo

Casumo Jultomte
Idag är det även julafton på Casumo Casino. Alla som har gjort en insättning på en söndag under december kommer att få en julklapp idag. Du som gjort en insättning har säkert märkt att du fått ett ljus bland dina värdesaker. Varje insättning på en söndag har gett dig ett ljus och desto fler ljus du har desto bättre julklapp idag. Det är bara att logga in och se vad du fick. Du hittar din julklapp under värdesaker.

Mr Green Julkalender

Det är julafton och lucka 24 ska öppnas i Mr Green julkalender. Där hittar du 5 gratissnurr på spelautomaten Starburst. Det är sista dagen som vi kan njuta av 5 free spins utan några krav så missa inte detta. Imorgon så återgår Mr Green till det normala och då är det bara nya spelare som kan få 10 free spins vid registrering. Vi befintliga spelare får hålla ögonen öppna efter nya erbjudande från Mr Green.

Nordicbet Julkalender

Idag får vi 1 freespin på spelautomaten Elements i Nordicbets julkalender och den som vinner mest på sitt snurr idag får 11 000 kr extra. Det är den näst sisa luckan i Nordicbets julkalender. Av någon anledning så får vi även freespins imorgon den 25 december men det är bara att tacka och ta emot. Så ser det ut just nu men denna sida kommer som sagt uppdateras under dagen mellan utdelningen av julklapparna och risgrynsgröten. Vi vill passa på att önska er alla en riktigt god jul och hoppas att ni får en underbar julafton. Skulle någon av er vinna jackpotten på Mega Fortune idag så får ni lova att höra av er till oss.

0 kommentarer

Ingen kommentar på inlägget, passa på att vara först!