Free Spins fredag 24 maj

Äntligen fredag och det är den 24 maj 2013. Det blev en ganska hygglig dag igår och den fortsätter idag. Det finns en hel del specialerbjudande och free spins på EggOMatic idag.
Casumo Eggomatic

Casumo – Eggomatic

Alla spelare som någon gång gjort en insättning ska idag ha en värdesak som väntar på kontot. Det är bara att logga in och titta under värdesaker. När du aktiverar värdesaken så slumpas det fram hur många free spins du ska få på spelautomaten Eggomatic. Nya spelare som registrerar sig här idag eller imorgon får 10 free spins gratis på Eggomatic plus den normala välkomstbonusen på 100 % upp till €200 + 20 gratissnurr. Så det är lite extra fördelaktigt att registrera sig hos Casumo idag.

Vinnarum – Specialerbjudande 24 – 30 maj

Vi har just nu fått in ett specialerbjudande på Vinnarum som gäller fram till den 30 maj 2013. Nya spelare kan få 50 gratissnurr på Hall of Gods via länken nedan. Det krävs att man gör en insättning på 300 kronor för att kvalificera sig och man får även en insättningsbonus på dessa 300. Jackpotten på Hall of Gods är på över 10 miljoner kronor nu så dessa freespins är extra mycket värda.

MamaMia

Om du sätter in och spelar för 200 kronor idag så får du 50 freespins på Starburst direkt. Ett ganska enkelt erbjudande som alla kan dra nytta av.

Mr Green – Gröna Mattan

Gör en insättning idag och du får gratissnurr imorgon klockan 13:00 hos Mr Green.
  • Sätt in 100 – 299 kronor och få 10 gratissnurr
  • Sätt in 300 – 499 kronor och få 30 gratissnurr
  • Sätt in 500 kronor eller mer och få 50 gratissnurr
Du får även en lott till prisdragningen av en lyxkryssning om du gör en insättning idag.

Betsson – Jackpott fredag

Om du sätter in och spelar för 200 kronor eller mer på spelautomater idag så får du 5 gratis spinn på Mega Fortune imorgon och 5 gratisrundor på Hall of Gods på söndag. En ganska bra bonus faktiskt som ger mersmak i samband med att det är två jackpottautomater.

Bertil – 50 gratissnurr

Idag den 24 maj får man 50 % tillbaka i Megabonus kampanjen hos Bertil upp till 1000 kronor på din insättning. Sätter du in och spelar för 500 kronor eller mer under Megahelgen så får du förutom dessa 50 % bonus även 50 gratissnurr på spelautomaten Starburst. Det var allt denna fredag och som vanligt så kommer vi att uppdatera sidan löpande under dagen. Passa även på att spela Eggomatic lite eftersom det är en ganska rolig spelautomat. Ni kan spela gratis hos oss om ni inte vill spela för riktiga pengar.

0 kommentarer

Ingen kommentar på inlägget, passa på att vara först!