Gratissnurr söndagen den 25 augusti 2013

Vi ber om ursäkt att vi är lite sena idag men bättre sent än aldrig som man säger. Det är söndagen den 25 augusti 2013 och vi har även idag lite free spins som inte kräver någon insättning.

Mr Green – Välkommen tillbaka till Las Vegas

Mr Green åker till Vegas
Vi berättade igår att Mr Green åkt till Las Vegas igen och tydligen så stannade han kvar där även idag. I jorden runt kampanjen finns det idag den 25/8 5 free spins att hämta på Starburst. Dina frisnurr ligger aktiva mellan 15:00 och 23:59 så missa inte detta. Erbjudandet kräver bara att du någon gång tidigare gjort en insättning. Som ny spelare får du de vanliga 10 gratissnurren vid registrering.

iGame Veckokampanj

Vi vet att ni gillar veckokampanjen hos iGame och även om det bara ger 1 freespin om dagen så är det trots allt ett trevligt tillskott. Det är för att fira det nya spelet Magic Portals som man kör denna kampanj men idag den 25 augusti så ligger det 1 gratissnurr på Gonzo’s Quest. Det är bara att logga in och starta spelet för att få det. De tre spelarna som vinner mest på sitt snutt idag får €25 extra varje dag. Om du inte har konto hos iGame så får du 55 free spins gratis utan insättningskrav om du registrerar dig via länken nedan och anger bonuskod FREE55.

Betsson Win Win Weekend

Det är sista dagen på Betssons Win Win Weekend. Det spelas många fotbollsmatcher idag och om du lägger ett livespel på minst 2 i odds och satsar minst 40 kronor på det så får du 10 gratis spinn på Fruit Shop imorgon. Det krävs att du anmäler dig först till detta erbjudande så glöm inte det. Jag hoppas att ni får en bra fortsättning på denna härliga söndag och att ni är nöjda med vårt jobb. Har vi missat något så får ni gärna höra av er.

0 kommentarer

Ingen kommentar på inlägget, passa på att vara först!