Free Spins torsdagen den 25 juli

En ny härlig dag tar sin början och det är torsdagen den 25 juni 2013. Tyvärr förlorade Sveriges damer i Fotbolls-EM igår och det blev inga svenska mål. Därför får vi inga free spins hos Unibet för svenskmål men det finns andra bra erbjudande idag.

Casumo – Reel Rush

Reel Rush Casumo
Nu har Casumo lanserat Reel Rush och gillar ni Nintendo NES och Mario så är Reel Rush något ni måste prova. Casumo firar lanseringen med free spins idag den 25/7. Man gör skillnad på spelare som redan gjort en insättning och spelare som inte ännu gjort sin första insättning.
  • Spelare som gjort en insättning tidigare får: 5 gratissnurr idag torsdag efter klockan 11:00. Om du sätter in €30 eller mer så får du 10 extrasnurr.

  • Spelare som ännu inte gjort en första insättning: Du har nu möjlighet att hämta 30 free spins på Reel Rush och 20 frisnurr på Jack Hammer. Du dubblar även din första insättning upp till €200. Om du sätter in mer än €30 idag så lägger Casumo till 10 gratissnurr på toppen av allt annat.
Det är ett intressant erbjudande från Casumo där både nya och befintliga kunder får något.

Leo Vegas – Reel Rush

Detta erbjudande har vi precis testat och det fungerar för oss. Om du är kund hos Leo Vegas och har gjort en insättning tidigare så ska du kunna logga in idag och starta spelet Reel Rush för att få 7 free spins. Om du utnyttjade detta igår så är det tyvärr redan förbrukat. Nya spelare får först 20 + 80 gratissnurr och gör du även en insättning så får du 200 % bonus på din insättning och även dagens 7 gratissnurr.

Mr Green – Indisk Freespin Festival

Mr Green har nu nått Indien på sin jorden runt resa. Här passar man på att dela ut 200 freespins under de kommande 4 dagarna på Eggomatic och Space Wars imorgon. Du kan själv välja hur många du ska få genom att göra en insättning.
  • Sätt in 100 – 299 kr och få 10 gratissnurr.
  • Sätt in 300 – 490 kr och få 30 gratissnurr.
  • Sätt in 500 eller mer och få 50 gratissnurr.

Vinnarum – Starburst

Starburst 10 Vinnarum
Gör du en insättning hos Vinnarum idag den 25 juli så får du 10 gratisrundor på Starburst. Vi har inte hittat ett minimum krav utan det räcker man gör någon form av insättning för att få detta erbjudande. Det gäller både via dator och mobilen så lämpar sig bra för hängmattan.

Unibet – Sommarkalender

Även om vi inte får free spins för svenskmål idag så finns det ett erbjudande i Sommarkalendern. Spela för 100 kronor idag på Leprechaun Goes Egypt, Pearl Lagoon, Big Bad Wolf eller Amazon Wild så får du 10 frisnurr på Gonzo’s Quest imorgon klockan 14:00. Nya kunder kan läsa mer om Unibets bonus för nya spelare. Vi avslutar torsdagens erbjudande där och det blev faktiskt en ganska bra dag. Hör av er om ni skulle få problem med något erbjudande.

0 kommentarer

Ingen kommentar på inlägget, passa på att vara först!