Free Spins tisdagen den 25 juni

Det är tisdagen den 25 juni 2013 och idag är det löning. Det är alltid lite extra trevligt när lönen trillar in. Idag kommer spelet Fisticuffs att lanseras så det lär dyka upp en hel del free spins idag och imorgon. Som vanligt trillar erbjudandena in lite då och då under dagen så tittat tillbaka lite då och då för den senaste informationen.

Casumo - Fisticuffs

Fisticuffs Casumo
Rallysvingarna duggar tätt i Fisticuffs hos Casumo. Idag får du 10 gratisrundor på Fisticuffs hos Casumo för att prova det nya spelet. Gör så hör för att hämta dina frisnurr.
  • Logga in på Casumo.
  • Klicka på ditt användarnamn uppe i hörnet.
  • Klicka på värdesaken som finns på ditt konto.
  • Sätt på dig boxhandskarna och kör.

Vinnarum - Fisticuffs

Även Vinnarum har lanserat Fisticuffs idag. I samband med detta så får både nya och befintliga spelare som gjort en insättning 10 frisnurr på Fisticuffs. Erbjudandet gäller bara idag den 25 juni så vänta inte med detta. Nya spelare får som vanligt 100 kronor gratis utan insättningskrav.

Mr Green – Freespin festival del 1

Freespin festival Mr Green
Nu har Mr Green landat i Rio och idag får alla spelare som gör en insättning på minst 100 kronor 10 freespins på At the Copa imorgon. Dina gratissnurr kommer att aktiveras tidigast 13:00 imorgon. Nya spelare som registrerar sig för första gången får först 10 gratissnurr på Starburst.

Bertil

Även Bertil lanserar Fisticuffs idag. För att fira denna lansering så bjuder Bertil.com oss på 5 gratissnurr ikväll mellan 20:00 och 00:00. Så ställ in era alarm att efter 20:00 ikväll så ska ni logga in och använda era free spins på Fisticuffs hos Bertil.

Betsafe - 150 gratissnurr

Det är mycket idag och ibland blir det så. Även Betsafe har en kampanj som bara gäller idag den 25 juni. Gör du en insättning på 500 kronor eller mer idag så får du totalt 150 gratisrundor på spelautomaten Starburst. Gör så här för att få dina gratisrundor.

Unibet – Around the World

Kampanjen Around the World hos Unibet håller på att lida mot sitt slut. För att ha möjlighet att vinna priser och gratissnurr så måste du anmäla dig till kampanjen på sidan. Vinnaren denna vecka vinner en resa till valfri destination i Europa. Spelar du på de utvalda spelen denna vecka och omsätter €50 eller mer så får du automatiskt 25 free spins nästa måndag innan klockan 14:00.

Vera & John 100 % bonus och 10 gratisspel

Om du gör din första insättning hos Vera & John idag så får du en saftig bonus på 100 % plus 10 gratisspel på det nya spelet Fisticuffs. Dina gratissnurr kommer att finnas på ditt konto på onsdag klockan 11:00. Nya spelare som registrerar sig för första gången får 10 gratissnurr exklusivt här på Freespins.se. Det ser ut att bli en bra dag men jag tror att det kommer att dyka upp fler erbjudande idag och imorgon. Pass a även på att provspela Fisticuffs lite och se vad du tycker om det nya spelet. De flesta casino tillåter att man provspelar med låtsaspengar så länge man vill.

0 kommentarer

Ingen kommentar på inlägget, passa på att vara först!