Free Spins måndagen den 25 november 2013

Då var det dags för löning igen och det är måndagen den 25 november 2013. Nu blickar vi fram mot december och alla julkalendrar med härliga free spins. Idag smygstartar en julkalender vilket ser ut att bli årets bästa julkalender för oss här.

Mr Green Julkalender 2013 (insättande spelare)

Mr Green julkalender
För ut i år är Mr Green med sin julkalender. Det är en julkalender som vi här på FreeSpins.se älskar. Varje dag fram till julafton får alla spelare som har gjort en insättning den senaste tiden 5 free spins om dagen. Det blir totalt 150 free spins gratis hos Mr Green fram till den 24:e december. För att göra det hela ännu lite bättre så finns det inga omsättningskrav på eventuella vinster. Så alla pengar som du vinner på dessa free spins är dina att ta ut direkt eller att spela vidare för. Det kan komma väl till pass för lite extra julklappspengar. Genom att utnyttja dessa 150 free spins maximalt så borde man kunna få ut en del pengar helt riskfritt. Nya spelare kan även dra nytta av den nya välkomstbonusen på 10 frisnurr gratis utan insättningskrav och sedan 90 till vid insättning.

iGame Casino - Twin Spin

iGame har en förlängd kampanj på Twin Spin som vara fram till den 29:e november. Idag kan alla logga in och starta spelet Twin Spin för att få 2 free spins. Det finns inga direkt krav utan det är bara att snurra på. Vi håller tummarna för att det blir lite pengar på dessa.

Leo Vegas - 1500 kr extra idag

Välkomstbonusen hos Leo Vegas är svårslagen. Alla spelare får 20 free spins utan insättningskrav på Starburst. Gör man sedan en insättning på 100 kronor eller mer så får man 180 extra frisnurr och 200 % bonus. Gör du en insättning så får du totalt 200 gratissnurr vilket är en av våra högsta bonusar. Denna måndag så får även alla befintliga spelare 100 % extra att spela för vid en insättning upp till 1500 kronor och alla som spelar på Starburst är med och tävlar om en resa med en vän till NRJ Music Awards i Cannes. Måndagar brukar vara lite avvaktande och därför lämnar vi utrymme för fler kampanjer. Vi fortsätter att jaga free spins hela dagen och uppdaterar så fort det dyker upp något.

0 kommentarer

Ingen kommentar på inlägget, passa på att vara först!