Fredagen den 25 oktober 2013

Vi här på Freespins.se älskar dagar som igår då den finns mängder med bra erbjudande och ni som läser här uppskattar vårt arbete. Vi hoppas att ni även blir nöjda med fredagens free spins idag den 25 oktober 2013. Även om det är löning så kan det vara värt att spara lite pengar och utnyttja gratissnurren istället.

Happy HalloGreen (insättare)

Happy HalloGreen
Mr Green har idag dragit igång sin Halloween kampanj som lämpligt nog heter Happy HalloGreen. Under de kommande 7 dagarna så kan du ta del av många bra erbjudande och det kommer att bli ganska läskigt. Idag den 25 oktober så är det Freeky Friday Free Spins som gäller. Gör en insättning idag och få gratissnurr i Frankenstein eller Frankenstein mobil imorgon.
  • Sätt in 300 kr och få 15 gratissnurr.
  • Sätt in 600 kr och få 40 gratissnurr.
  • Sätt in 1000 kr och få 80 snurr.
Dina gratissnurr finns tillgängliga imorgon efter klockan 13:00. Det är summan av dina totala insättningar under dagen som räknas när man beräknar hur många free spins du får imorgon.

Casumo - Secret of the Stones

Även Casumo har nu lanserat Secret of the Stones och i samband med det så bjuder man på 10 gratissnurr. Gör så här för att aktivera din värdesak.
  • Logga in eller registrera dig hos Casumo.
  • Klicka på symbolen för gratissnurren som du hittar under Värdesaker.
  • Du tas direkt till spelet och 10 free spins är laddade och klara.
Värdesaken självförstörs imorgon lördag klockan 23:59.

Unibet - Magic Portals Touch

Magic Portals
Unibet har lanserat Magic Portals Touch för mobilen och vi hittade 5 free spins där idag. Det bör gälla alla spelare och det är bara att logga in och starta spelet i mobilen för att få dessa. Om du inte har ett konto så får du först 10 frisnurr på Starburst helt gratis när du registrerar dig.

Leo Vegas – Secret of the Stones (insättare)

Igår lanserade Leo Vegas den nya spelautomaten Secret of the Stones och bjöd alla insättande spelare på 7 free spins. Det erbjudande verkar även gälla idag då vi precis har testat det och det finns fortfarande 7 gratissnurr för er som missade det igår. Om du gjorde en insättning hos Leo Vegas igår så finns det 23 gratissnurr på Secret of the Stones att hämta idag. Idag har Leo Vegas även en extrakampanj där man ger alla spelare 200 % insättningsbonus upp till hela 1500 kronor. Erbjudandet gäller fram till midnatt. Alla som spelar Magic Portals i mobilen i helgen är med och tävlar om en iPhone 5s i guld.

Vera & John – Secrets of the Stones (insättning, mail)

Secret of the Stones
Direkt efter midnatt så kom Vera & John med detta trevliga erbjudande. Gör du en insättning idag så får du 10 heta gratisspel på Secret of the Stones. Du får dessutom en bonus på 100 % på insättningen. Din bonus får du direkt och gratissnurren kommer in på kontot på lördag klockan 11:00. Vi fick detta som ett utskick och det kan krävas att man måste få det för att erbjudandet ska gälla. Annars får nya spelare som registrerar sig via länken nedan 10 gratissnurr på Gonzo’s Quest utan insättningskrav.

iGame Casino – Secret of the Stones (aktiva spelare)

Idag den 25/10 är det 20 free spins i Secret of the Stones för alla aktiva spelare. Vad är då en aktiv spelare frågar man sig. En aktiv spelare har under de 7 föregående dagarna minst gjort en insättning på €50 och minst omsatt €1000. Väldigt höga krav tycker vi här och det är lite tråkigt. Det blev en bra fredag tycker vi och hoppas att även ni tycker det. Dagen är inte slut än och den kan faktiskt bli ännu bättre. Vi håller ögonen öppna om det dyker upp något mer idag.

0 kommentarer

Ingen kommentar på inlägget, passa på att vara först!