Free Spins onsdagen 26 juni

Onsdagen den 26 juni idag och igår hade vi en riktigt bra dag med mängder av free spins. Även idag finns det en del erbjudande kvar för er som missade gårdagen. Vi hoppas även att ni hunnit prova den nya spelautomaten Fisticuffs.

Casumo – Fisticuffs

Om ni inte utnyttjade erbjudandet hos Casumo igår så finns värdesaken kvar även idag. Logga in på ditt konto och det ska finnas 10 free spins på Fisticuffs under värdesakerna. Denna värdesak självförstörs klockan 23:59 ikväll. Du kan även provspela Fisticuffs gratis hos Casumo om du vill känna på lite hur det spelet är utan att satsa riktiga pengar. Välkomsterbjudandet för nya kunder som registrerar sig finns kvar och ger dig 100 % upp till €200 plus 20 frisnurr gratis vid insättning. Omsättningskravet ligger på 32 gånger vinsten eller bonusen.

Mr Green Festival del 2

Freespin festival del 2
Mr Green är fortfarande kvar i Rio på sin jorden runt resa och idag är det ett erbjudande på spelet Tiki Wonders. Om du sätter in minst 300 kronor hos Mr Green idag så får du 30 free spins på Tiki Wonders imorgon. Dina gratissnurr kommer att aktiveras tidigast 13:00 imorgon. Detta är kanske inte ett av de bästa erbjudandena men om man har funderingar på att göra en insättning så är 30 gratisrundor inte fel. Nya spelare får 10 gratissnurr utan krav på insättning och 100 % upp till 1000 kronor i bonus. Här kan ni läsa mer om bonusen för nya spelare hos Mr Green.

Bertil – Aftonsnurr

På kvällarna så har Bertil gratis bingo och där efter drar detta erbjudande igång. Alla som sätter in 300 kronor eller mer ikväll mellan 23:00 och 24:00 får 50 free spins på Starburst och Starburst Touch. Du kan utnyttja detta erbjudande via datorn eller mobilen. Nya spelare får 10 gratissnurr direkt vid registrering och sen 40 till vid insättning. Det var allt än så länge denna onsdag. Hoppas att ni får en bra dag och imorgon är vi tillbaka igen.

0 kommentarer

Ingen kommentar på inlägget, passa på att vara först!