Free Spins söndag 26 maj Mors dag

Vi är lite sena med söndagens inlägg på grund av sjukdom men här kommer det till sist. Det är den 26 maj och efter en ganska bra helg börjar det nu lugna ner sig och flera kampanjer som involverade Eggomatic har avslutas. Glöm inte bort att det är Mors dag idag.
70 gratisspel Vera John

Vera & John – 70 gratissnurr

Vera & John fortsätter sin kampanj där man får 70 free spins om man gör en insättning på 100 kronor. Detta erbjudande gäller alla spelare från Sverige, Norge och Finland. Om du sätter in 100 kronor idag så aktiveras kampanjen och du får dina först 10 frisnurr imorgon. Därefter kommer du att få 10 stycken om dagen i en hel vecka. Du behöver bara logga in en gång om dagen för att hämta dina freespins. Nya spelare får 10 gratissnurr utan insättningskrav via länken här. Du vet väl att Vera & John även har vinstgaranti just nu? Varje dag ska en spelare minst vinna 50.000 kronor annars står Vera & John för mellanskillnaden upp till 50.000 kronor.

Vinnarum – Nya spelare

Även idag den 26 maj så har vi ett exklusivt erbjudande hos Vinnarum. Nya spelare som registrerar sig via länken nedan får 10 free spins på Scarface i webbcasinot och sen även 10 gratissnurr på Gonzo’s Quest i mobilen. Gör du sen även en insättning på minst 300 kronor och spelar hos Vinnarum får man 50 gratissnurr på Hall of Gods. Det är en exklusiv bonus som bara gäller här. Jackpotten på Hall of Gods är uppe i saftiga 45 miljoner kronor nu.

MamaMia – Mors dag

MamaMia mors dag
MamaMia firar Mors dag idag den 26 maj. Alla spelare som sätter in och spelar för 200 kronor får 50 free spins på spelautomaten Flowers. Erbjudandet gäller bara idag och maximalt en gång per person. När du satt in och spelat så behöver du bara logga ut och sen in igen för att aktivera gratisrundorna. Flowers är en spelautomat som de flesta mammor gillar så varför inte låta din mamma spela idag? Vi hoppas att ni får en trevlig söndag och mors dag. Vi tillbaka imorgon igen med nya fina erbjudande.

0 kommentarer

Ingen kommentar på inlägget, passa på att vara först!