Free Spins lördagen den 27 juli

Vi är framme vid lördagen den 27 juli 2013 och helgen är i full gång. Det är lönehelg och semester så det är full fart överallt. Även när det kommer till freespins så finns det en hel del aktivitet och här är vad vi har att bjuda på idag.

MamaMia – 20 + 80 gratissnurr

MamaMia 27 juli
MamaMia kör en kampanj man kört några gånger tidigare som kallas för 20 + 80. Den fungerar som så att om du sätter in 100 kronor idag den 27 juli så får du 20 gratissnurr på Eggomatic direkt. Sätter du sedan in 300 kronor eller mer så får du 80 free spins på Starburst. Erbjudandet gäller endast en gång per person och är aktivt fram till midnatt. Det krävs att du loggar ut och in igen när du gjort din insättning för att få dina gratissnurr. Nya spelare får 20 gratissnurr först utan insättningskrav.

Mr Green – Insdisk Festival

Det är två dagar kvar på den Indiska Festivalen och även om detta inte är världens bästa kampanj så är det trots allt bättre än inget om man ska göra en insättning. Det är många som spelar enbart hos Mr Green och då är detta en bra bonus.
  • Sätt in 100 – 299 kronor idag och få 10 gratisrundor på Robin Hood och Space Wars imorgon.
  • Sätt in 300 – 499 kronor och du får istället 30 gratissnurr.
  • Sätter du in 500 kronor eller mer så blir det 50 gratisrundor imorgon.
Tänk på att det är det totala beloppet som avgör för hur många freespins du får. Gör du 3 insättningar på 100 kronor vardera så får du 30 gratissnurr.

iGame Casino

Även idag den 27 juli får man 1 freespin om man öppnar dagens spel som är Gonzo’s Quest. Det är kanske inte så mycket att skriva hem om men vem vet vad ett gratissnurr kan leda till. De tre spelarna med högsta vinsten på sina gratissnurr idag får även $25 extra varje dag resten av månaden.

Betsson Win Win Weekend

Betsson kör som vanligt sin Win Win Weekend i helgen med free spins för alla som gillar att spela på sport. Om du satsar 40 kronor på livespel till ett odds på 2.00 eller högre så får du 10 gratissnurr på spelet Devil’s Delight på måndag. Endast ett spel på livebettingen kommer att räknas och du måste anmäla dig innan för att få dessa. Det ser än så länge ut att vara en ganska torftig lördag men vi jobbar på under hela dagen och kvällen så kanske vi kan få fram lite fler erbjudande.

0 kommentarer

Ingen kommentar på inlägget, passa på att vara först!