Frisnurr fredagen den 27 september 2013

Äntligen fredag igen och det är den 27 september 2013. Det är lönehelg och allt känns faktiskt väldigt bra. Vi har varit ganska bortskämda med free spins denna vecka och vi hoppas att det håller i sig lite till.

Mr Green – Oktoberfest (mindre öl, mer free spins)

Fruit Shop
Vi är redan inne på dag 3 av Mr Greens egen Greentober. Om du sätter in 100 kronor idag så får du 20 freespins i Fruitshop eller Fruitshop Touch imorgon. Sätter du in 200 kronor eller mer så är du även med i Greentober dragningen där 500 spelare får 100 gratissnurr var. Vinnarna av dessa kommer inte få ett meddelande utan du får själv hålla utkik imorgon efter 13:00. Mobilfeber Det är lite kvar av mobilfebern hos Mr Green och sätter du in 100 kronor denna veckan så får du 10 gratissnurr i mobilen på måndag. Utnyttjar du Greentober kampanjen så aktiverar du samtidigt denna, så glöm inte att titta in på måndag.

Bertilkalas

Bertilkalas
Födelsekalaset forsätter hos Bertil och idag den 27/9 kan du sätta in 200 kronor för att få 20 free spins i Gonzo’s Quest. Vi har även kvar den exklusiva bonusen för nya spelare som ger dig 10 gratissnurr vid registrering och dagen efter när du loggar in får du 40 till. Gör du även en insättning på 200 kronor eller mer så får du 30 gratissnurr under 3 dagar för totala 140 free spins.

iGame Casino – South Park snurr

Idag den 27/9 ligger det hela 12 frisnurr för aktiva spelare. Tyvärr tycker vi att man har ganska hårda krav för att räknas som aktiv. Man måste ha gjort en insättning på minst €25 de föregående 7 dagarna och även omsatt minst €250. Uppfyller du dessa krav så finns det alltså 12 frisnurr på South Park idag.

Vinnarum – Oktoberfest med ÖBÄ-Diet

Prova den nya dieten Ölbaconägg hos Vinnarum och du får 50 gratissnurr i Piggy Riches och Eggomatic om du minst gör en insättning på 1000 kronor via datorn och du får även 50 % bonus på din insättning. Logga ut och in igen för att aktivera dina gratissnur och du kan fördela snurren mellan spelen som du vill. Betsson kör även sin Jackpott Fredag och om du gör en insättning där idag så får du 100 kr bonus. Unibet har en belöningsbonus på South Park där du som satsar minst 250 kronor får 50 kronor tillbaka. Vi avrundar fredagen där och hoppas att ni får en riktigt trevlig fredag. Glöm inte att titta in imorgon igen för att se alla helgens erbjudande.

0 kommentarer

Ingen kommentar på inlägget, passa på att vara först!